• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Deutschland - Thermo-Box-Versand
  • Zwrot termo-boxów - warunki wysyłki.
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Kujaw
    • Wędliny z Liszek
    • Rolady i pieczenie
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Smolarka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny z Podstolic
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wyroby z "Górnej"
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Wędliny z masarni Czekaj
    • Przysmaki europejskie
    • Pozostałe wędliny
    • Tradycyjne Jadło
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Garmażerka
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Kujaw
      • Wędliny z Liszek
      • Rolady i pieczenie
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Smolarka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny z Podstolic
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wyroby z "Górnej"
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Wędliny z masarni Czekaj
      • Przysmaki europejskie
      • Pozostałe wędliny
      • Tradycyjne Jadło
  • Strona główna
  • Mięso
  • Wołowina
  • Antrykot z kością

Antrykot z kością

Polecamy do duszenia, na wywary .

Cena: 49,00 PLN / kg

Antrykot  z kością
Mięso pochodzi z małej chodowli z Wielkopolski
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Antrykot wołowy marmurkowy

Antrykot wołowy marmurkowy

Najlepszy kawałek mięsa na steki.Selekcjonowany na etapie rozbioru tuszy. Dzięki licznym przerostom tłuszczu mięso jest miękkie i soczyste. Nadaje się przede wszyskim do krótkiego smażenia lub grilowania .
110,00 PLN / kg
Wybierz
Polędwica wołowa

Polędwica wołowa

Pochodzi z tylnej części , jest to szlachetny , bardzo miękki kawałek wykrojony ze środka rostbefu . Idealny na steki z grilla lub patelni . .
145,00 PLN / kg
Wybierz
Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Standardowo steki kroimy na grubość około 1,5 - 2cm . Wycinane są z środkowej części polędwicy .Nie wymagają rozbijania tłuczkiem , wystarczy przed smażeniem delikatnie rozgnieść mięso dłonią . Steki doprawiamy ulubionymi przyprawami (np.świeżo zmielony czarny pieprz, świeży rozmaryn) , solimy , smarujemy oliwą i odkładamy w chłodne miejsce . Na 1 godzinę przed smażeniem mięso doprowadzamy do temperatury pokojowej , dzięki temu szybciej osiągnie pożądaną temperaturę w centrum kawałka - będzie soczyste i miękkie .
185,00 PLN / kg
Stek minutowy z polędwicy wołowej sezonowanej 14 dni

Stek minutowy z polędwicy wołowej sezonowanej 14 dni

Mięso smażymy jedną minutę z każdej strony , na koniec solimy , możemy użyć pieprzu lub sosu sojowego .
145,00 PLN / kg
Tomahawk stek

Tomahawk stek

Charakterystyczny rodzaj cięcia antrykotu z długą kością żebrową . Waga jednego steak to około 800g do 1400g w zależności od średnicy kawałka. Filmy instruktażowe dotyczące pieczenia takiego steak możemy znaleźć na Youtube :)
119,00 PLN / kg
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
110,00 PLN / kg
Kości wołowe

Kości wołowe

Zawierają dużo szpiku . Polecamy na wywary , dla psów .
8,00 PLN / kg
Boczek wieprzowy bez skóry i bez żeber , ekologiczny BIO

Boczek wieprzowy bez skóry i bez żeber , ekologiczny BIO

Sprzedawany w kawałkach pakowanych vacum lub luzem.Całe kawałki zapakowane są próżniowo u producenta w kawałki ok 1kg. Na życzenie otwieramy opakowanie i sprzedajemy mniejsze porcje w opakowaniu sklepowym .
47,00 PLN / kg
Wybierz
Flaki wołowe - płaty

Flaki wołowe - płaty

"Flaki wołowe" to również nazwa zupy, chętnie spożywanej i znanej w Polsce. Aby ją przyrządzić płaty flaków wołowych należy dość długo gotować i następnie je pokroić.
35,00 PLN / kg
Tuszka z kaczki barbarie

Tuszka z kaczki barbarie

Charakteryzuje się małym otłuszczeniem tuszki . Polecamy do pieczenia z owocami lub farszem mięsnym .
30,00 PLN / kg
Wątroba gęsia

Wątroba gęsia

Wątróbka to bogate żródło cennych witamin i minerałów . Można ją dusić na patelni lub w piekarniku . Jest to kluczowy składnik do wyrobu pasztetu z gęsi .
24,00 PLN / kg
Mielone wołowe

Mielone wołowe

Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Zawiera niewielką ilość tłuszczu wołowego (5-10%) . Mięso mielone na zamówienie w naszym sklepie stacjonarnym .
33,00 PLN / kg
Burgery wołowe

Burgery wołowe

Waga około 120 - 150 gram , doprawione solą i firmową mieszanką przypraw .
40,00 PLN / kg
Karkówka wołowa bez kości

Karkówka wołowa bez kości

To dobry kawałek na gulasz do mielenia lub na wywary . Możemy z niej zrobić kruchą i soczystą pieczeń .Cechą charakterystyczną są przerosty tłuszczu . Mięso odpowiednie na burgery do duszenia lub gotowania
33,00 PLN / kg
Wybierz
Mostek wołowy bez kości

Mostek wołowy bez kości

Mostek wołowy możemy przeznaczyć na roladę , na gulasz , pastrami - jest odpowiednio uformowany i związany elastycznymi gumkami . Mięso należy natrzeć solą i przyprawami i odstawić na kilka dni . Na życzenie , doprawiamy mięso pieprzem i solimy .
29,00 PLN / kg
Antrykot wołowy bez kości

Antrykot wołowy bez kości

Jedyna porcja lepszego mięsa znajdująca się w przedniej ćwiartce. Antrykot charakteryzuje się przerostem tłuszczu widocznym w porzecznym przekroju. Najlepszy kawałek to Rib Eye z oczkiem tłuszczu w środku. Idealny na steki, do duszenia, gotowania i na hamburgery.
59,00 PLN / kg
Wybierz
Goleń wołowa z kością - ossobuco

Goleń wołowa z kością - ossobuco

Bardzo dobre mięso do gotowania rosołu i wywarów . Kość i szpik w niej zawarty do dodatkowy element wpływający na wartość wywaru .
29,00 PLN / kg
Bestseller
Stek z antrykotu - Hereford

Stek z antrykotu - Hereford

Doskonały do smażenia i gotowania . Dzięki licznym przerostom mięso jest soczyste i smakowite . Antrykot pochodzi ze szlachetnej rasy mięsnej Hereford. 1 stek waży około 800-1000 gram .
120,00 PLN / kg
Antrykot  z kością

Antrykot z kością

Polecamy do duszenia, na wywary .
49,00 PLN / kg
Wybierz
Łój wołowy

Łój wołowy

Niezbędny dodatek do kołdunów ,pasztetów itp.
15,00 PLN / kg
Udziec wołowy -ligawa

Udziec wołowy -ligawa

Chudy kawałek z tylnej ćwiartki idealny na bitki , zrazy , na tatara .
51,00 PLN / kg
Wybierz
Udziec wołowy - krzyżowa / steakhuefte

Udziec wołowy - krzyżowa / steakhuefte

To nasz ulubiony kawałek chudego udźca . Bardzo dobry na steki , lub szybki gulasz . Łączy w sobie cechy polędwicy i rostbefu . Odpowiednio ucięty i umiejętnie przygotowany jest naprawdę delikatny i smaczny .
66,00 PLN / kg
Wybierz
Gulaszowe wołowe

Gulaszowe wołowe

Niewielkie kawałki mięsa wołowego w formie kostki o wymiarach około 5-10mm. Tak przygotowane mięso wrzucamy na rozgrzany olej, doprawiamy solą i przyprawami.
39,00 PLN / kg
Szponder wołowy -żeberka

Szponder wołowy -żeberka

Nadaje się na wywary , wymaga długiego gotowania . Tłuszcz znajdujący się na żebrach podkreśla smak bulionu a kość jest dodatkowym składnikiem oddającym cenne dla nas składniki pokarmowe . Sprzedawany w małych kawałkach około 300-400 gram .
32,00 PLN / kg

Klienci, którzy kupili: Antrykot z kością, kupili również:

Rozbratel marmurkowy

Rozbratel marmurkowy

Tłuszcz jest tutaj dodatkowym elementem podkreślającym smak tego kawałka wołowiny . Idealny na burgery lub do smażenia . Bardzo uniwersalne i smaczne mięso . Dostępne opcje przygotowania to w kawałku i zmielony .
33,00 PLN / kg
Wybierz
Mielone wołowe

Mielone wołowe

Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Zawiera niewielką ilość tłuszczu wołowego (5-10%) . Mięso mielone na zamówienie w naszym sklepie stacjonarnym .
33,00 PLN / kg
Burgery wołowe

Burgery wołowe

Waga około 120 - 150 gram , doprawione solą i firmową mieszanką przypraw .
40,00 PLN / kg
Karkówka wołowa bez kości

Karkówka wołowa bez kości

To dobry kawałek na gulasz do mielenia lub na wywary . Możemy z niej zrobić kruchą i soczystą pieczeń .Cechą charakterystyczną są przerosty tłuszczu . Mięso odpowiednie na burgery do duszenia lub gotowania
33,00 PLN / kg
Wybierz
Karkówka cielęca bez kości

Karkówka cielęca bez kości

Nadaje się do zmielenia , na gulasz , do duszenia . Charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu .
52,00 PLN / kg
Wybierz
Filety z piersi kurczaka

Filety z piersi kurczaka

To chude i delikatne mięso . Idealne na szybki obiad .
29,00 PLN / kg
Schab wieprzowy bez kości QAFP

Schab wieprzowy bez kości QAFP

To chyba najsmaczniejsza część tak ceniona przez wielu z nas . Najczęściej gości na naszych stołach w postaci ,,kotleta schabowego”. Dzięki ocenie barwy i marmurkowatości mięsa mamy pewność ,że nasz schabowy będzie miękki bez konieczności rozbijania . Wystarczy lekko ugnieść go wewnętrzną stroną dłoni i doprawić .
37,00 PLN / kg
Wybierz
Filet z piersi kurczaka zagrodowego

Filet z piersi kurczaka zagrodowego

Polecamy dla małych dzieci. Bogate źródło łatwo przyswajalnego białka .
40,00 PLN / kg
Karkówka wieprzowa bez kości QAFP

Karkówka wieprzowa bez kości QAFP

Najlepsza na grill i do pieczenia w całości .Dzięki selekcji i certyfikatowi QAFP zawsze dostajemy miękki i soczysty kawałek . Na życzenie zmiękczamy plastry w kotleciarce , która nacina włókna czyniąc mięso jeszcze bardziej kruchym . Mięso dostarczane jest do sklepu trzy razy w tygodniu . Cała karkówka QAFP waży 1,5 -2kg .
37,00 PLN / kg
Wybierz
Filet z piersi indyka

Filet z piersi indyka

Polecamy do pieczenia w całości, na sznycle, do mielenia, na delikatny gulasz.
37,00 PLN / kg
Wybierz
Pierścienie szpikowe

Pierścienie szpikowe

Na wywar , do pieczenia . Szpik wołowy zawiera bardzo dużo wartościowych składników odżywczych.
12,00 PLN / kg
Szynka wędzona

Szynka wędzona

Soczysta szynka wieprzowa ręcznie wiązana z dwóch zrazówek . Bardzo popularna wśród klientów od wielu lat , kupowana na co dzień jako dodatek do kanapek lub na półmiski .
66,00 PLN / kg
Wybierz
Pasztetowa

Pasztetowa

Produkowana w naturalnej osłonce , z mięsa wieprzowego . Ma kremową konsystencję przez co łatwo się rozsmarowuje .
31,00 PLN / kg
Wątroba wołowa

Wątroba wołowa

Bogate źródło witamin i minerałów .
13,80 PLN / kg
Łopatka wieprzowa bez kości QAFP

Łopatka wieprzowa bez kości QAFP

Łopatka jest bardzo uniwersalna ponieważ możemy z niej przyrządzić wiele dań np. gulasz , mielone czy pieczeń .
29,00 PLN / kg
Wybierz
Boczek wieprzowy bez skóry , bez żeber rolowany

Boczek wieprzowy bez skóry , bez żeber rolowany

Idealny do pieczenia w całości w formie rolady. Boczek jest selekcjonowany na etapie rozbioru , wybierane są najchudsze kawałki i rolowane .
33,00 PLN / kg
Wybierz
Blog

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kontakt@ukuby.pl


Jesteśmy na

Copyright © 2021
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Antrykot wołowy marmurkowy

Antrykot wołowy marmurkowy

Najlepszy kawałek mięsa na steki.Selekcjonowany na etapie rozbioru tuszy. Dzięki licznym przerostom tłuszczu mięso jest miękkie i soczyste. Nadaje się przede wszyskim do krótkiego smażenia lub grilowania .
110,00 PLN / kg
Wybierz
Polędwica wołowa

Polędwica wołowa

Pochodzi z tylnej części , jest to szlachetny , bardzo miękki kawałek wykrojony ze środka rostbefu . Idealny na steki z grilla lub patelni . .
145,00 PLN / kg
Wybierz
Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Standardowo steki kroimy na grubość około 1,5 - 2cm . Wycinane są z środkowej części polędwicy .Nie wymagają rozbijania tłuczkiem , wystarczy przed smażeniem delikatnie rozgnieść mięso dłonią . Steki doprawiamy ulubionymi przyprawami (np.świeżo zmielony czarny pieprz, świeży rozmaryn) , solimy , smarujemy oliwą i odkładamy w chłodne miejsce . Na 1 godzinę przed smażeniem mięso doprowadzamy do temperatury pokojowej , dzięki temu szybciej osiągnie pożądaną temperaturę w centrum kawałka - będzie soczyste i miękkie .
185,00 PLN / kg
Stek minutowy z polędwicy wołowej sezonowanej 14 dni

Stek minutowy z polędwicy wołowej sezonowanej 14 dni

Mięso smażymy jedną minutę z każdej strony , na koniec solimy , możemy użyć pieprzu lub sosu sojowego .
145,00 PLN / kg
Tomahawk stek

Tomahawk stek

Charakterystyczny rodzaj cięcia antrykotu z długą kością żebrową . Waga jednego steak to około 800g do 1400g w zależności od średnicy kawałka. Filmy instruktażowe dotyczące pieczenia takiego steak możemy znaleźć na Youtube :)
119,00 PLN / kg
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy