• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Deutschland - Thermo-Box-Versand
  • Zwrot termo-boxów - warunki wysyłki.
  • Lieferungen nach Berlin
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Liszek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny z Podstolic
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Przysmaki europejskie
    • Pozostałe wędliny
    • Tradycyjne Jadło
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Garmażerka
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Liszek
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny z Podstolic
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Przysmaki europejskie
      • Pozostałe wędliny
      • Tradycyjne Jadło
  • Strona główna
  • Mięso
  • Jagnięcina świeża i mrożona
  • Comber jagnięcy z kością

Comber jagnięcy z kością

Dostępny w całych kawałkach o wadze około 0,5kg , lub na życzenie pocięte na kotleciki (proszę zaznaczyć w zamówieniu).

Cena: 230,00 PLN / kg

Comber jagnięcy z kością
Najlepszy kawałek jagnięciny. Jest bardzo kruchy. Dzięki niewielkiej ilości tłuszczu uzyskujemy wspaniały smak. Polecamy do krótkiego smażenia lub grillowania.
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Golęń cielęca z kością

Golęń cielęca z kością

Odpowiednia do gotowania galaret, ale także bardzo smaczna po ugotowaniu i upieczeniu. Jedna goleń waży około 0,5 -1kg .
72,00 PLN / kg
Kości wieprzowe karkowe/schabowe

Kości wieprzowe karkowe/schabowe

Najlepsze do gotowania typowo polskich zup, pomidorowej , ogórkowej , kapuśniaku.
20,00 PLN / kg
Żeberka wieprzowe paski , ekologiczne BIO

Żeberka wieprzowe paski , ekologiczne BIO

Idealne na grilla i do upieczenia w piekarniku. Dzięki zawartości niewielkiej ilości tłuszczu po upieczeniu mięso jest miękkie i soczyste . Hermetyczne opakowanie producenta zawiera około 1kg żeberka . Przy mniejszej ilości dostarczamy w opakowaniu sklepowym .
71,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa tylna

Golonka wieprzowa tylna

Tylna golonka charakteryzuje się bardzo dużą ilością mięsa . W zależności od miejsca cięcia waży ok. 0,7 – 1,2kg . Golonkę należy peklować minimum 24 godziny. Gotujemy do uzyskania miękkości, następnie można ją opiec w piekarniku . Mięso po ugotowaniu jest kruche i jędrne .
39,00 PLN / kg
Żeberka wieprzowe schabowe

Żeberka wieprzowe schabowe

Żeberka schabowe możemy przyrzdzić z grila upiec w piekarniku lub ugotować na nich wspaniały wywar .
49,00 PLN / kg
Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Doskonała na pieczeń i do wyrobu szynki gotowanej. Ciekawy przepis na pieczenie szynki z chrupiącą skórką : http://samiraka.blox.pl/2015/02/Wieprzowa-sztuka-miesa-z-super-chrupiaca-skorka.html .
45,00 PLN / kg
Karkówka wołowa bez kości

Karkówka wołowa bez kości

To dobry kawałek na gulasz do mielenia lub na wywary . Możemy z niej zrobić kruchą i soczystą pieczeń .Cechą charakterystyczną są przerosty tłuszczu . Mięso odpowiednie na burgery do duszenia lub gotowania
69,00 PLN / kg
Wybierz
Udziec wołowy

Udziec wołowy

Miękki kawałek z tylnej ćwiartki nadający się do duszenia lub pieczenia pod przykryciem . Idealny na zrazy , bitki w sosie , na gulasz , na tatar .
77,00 PLN / kg
Wybierz
Kebaby jagnięce

Kebaby jagnięce

Robiony na zamówienie z łopatki i udźca jagnięcego z dodatkiem świeżej kolendry .
150,00 PLN / kg
Łopatka jagnięca z kością

Łopatka jagnięca z kością

bwthy
150,00 PLN / kg
Comber jagnięcy z kością

Comber jagnięcy z kością

Dostępny w całych kawałkach o wadze około 0,5kg , lub na życzenie pocięte na kotleciki (proszę zaznaczyć w zamówieniu).
230,00 PLN / kg
Wybierz
Udziec jagnięcy z kością i z golenią

Udziec jagnięcy z kością i z golenią

Sprezdawany w całości . Cały udziec waży około 2kg .
150,00 PLN / kg
Biodrówka jagnięca bez kości

Biodrówka jagnięca bez kości

Delikatne kruche mięso z niewielką warstwą tłuszczu. Nadaje się do krótkiego smażenia na steki , jak również do duszenia .
150,00 PLN / kg
Wybierz
Kotlet jagnięcy mrożony

Kotlet jagnięcy mrożony

240,00 PLN / kg
Udziec jagnięcy bez kości

Udziec jagnięcy bez kości

Zadni kawałek jagnięciny bez kości z niewielką warstewką tłuszczu ,która zapobiega wysuszeniu mięsa w trakcie pieczenia.
150,00 PLN / kg
Wybierz
Stek minutowy z biodrówki jagnięcej .

Stek minutowy z biodrówki jagnięcej .

Polecamy do krótkiego smażenia . Mięso posypujemy ulubionymi przyprawami , przed końcem smażenia solimy.
150,00 PLN / kg
Łopatka jagnięca bez kości

Łopatka jagnięca bez kości

Pochodzenie : Wielka Brytania. Waga jednej sztuki około 1,8kg
150,00 PLN / kg
Goleń jagnięca z kością

Goleń jagnięca z kością

Idealna do duszenia, pieczenia i na wywary. Mięso jest kruche i kleiste.
110,00 PLN / kg

Klienci, którzy kupili: Comber jagnięcy z kością, kupili również:

Kebaby jagnięce

Kebaby jagnięce

Robiony na zamówienie z łopatki i udźca jagnięcego z dodatkiem świeżej kolendry .
150,00 PLN / kg
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
215,00 PLN / kg
Biodrówka jagnięca bez kości

Biodrówka jagnięca bez kości

Delikatne kruche mięso z niewielką warstwą tłuszczu. Nadaje się do krótkiego smażenia na steki , jak również do duszenia .
150,00 PLN / kg
Wybierz
Polędwica wołowa

Polędwica wołowa

Pochodzi z tylnej części , jest to szlachetny , bardzo miękki kawałek wykrojony ze środka rostbefu . Idealny na steki z grilla lub patelni . .
265,00 PLN / kg
Wybierz
Antrykot wołowy marmurkowy

Antrykot wołowy marmurkowy

Najlepszy kawałek mięsa na steki.Selekcjonowany na etapie rozbioru tuszy. Dzięki licznym przerostom tłuszczu mięso jest miękkie i soczyste. Nadaje się przede wszyskim do krótkiego smażenia lub grilowania .
230,00 PLN / kg
Wybierz
Filety z piersi kaczki pekińskiej

Filety z piersi kaczki pekińskiej

Mięso z piersi kaczki bez kości ze skórą .Jedna pojedyńcza pierś z kaczki waży około 0,25kg .
95,00 PLN / kg
Policzki wołowe

Policzki wołowe

Bardzo smaczne kleiste mięso .Wymaga długiego duszenia , najlepiej smakują z warzywami .
58,00 PLN / kg
Udziec jagnięcy bez kości

Udziec jagnięcy bez kości

Zadni kawałek jagnięciny bez kości z niewielką warstewką tłuszczu ,która zapobiega wysuszeniu mięsa w trakcie pieczenia.
150,00 PLN / kg
Wybierz
Schab z kością z tłuszczem i z żeberkiem

Schab z kością z tłuszczem i z żeberkiem

Polecamy do smażenia .
45,00 PLN / kg
Wybierz
Górka cielęca bez kości

Górka cielęca bez kości

Na kotlety do smażenia lub pieczenia. Dobry kawałek mięsa na pieczeń, medaliony.
65,00 PLN / kg
Wybierz
Ozory wieprzowe

Ozory wieprzowe

Wymagają dość długiego gotowania, smaczne zarówno na zimno w galarecie jak i na ciepło z sosami.Jeden ozorek waży około 0,20 - 0,25kg .
35,00 PLN / kg
Mielone wołowe

Mielone wołowe

Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Zawiera niewielką ilość tłuszczu wołowego (5-10%) . Mięso mielone na zamówienie w naszym sklepie stacjonarnym .
69,00 PLN / kg
Filet z piersi kurczaka zagrodowego

Filet z piersi kurczaka zagrodowego

Polecamy dla małych dzieci. Bogate źródło łatwo przyswajalnego białka .
77,00 PLN / kg
Udziec królika z kością

Udziec królika z kością

Do pieczenia w piekarniku lub duszony z dodatkiem wina i śmietany . Chude mięso królicze jest bogatym źródłem łatwo przyswajalnego białka . Polecamy szczególnie dla dzieci lub dla osób na diecie z uwagi na bardzo niską zawartość cholesterolu.
64,00 PLN / kg
Udziec jagnięcy z kością i z golenią

Udziec jagnięcy z kością i z golenią

Sprezdawany w całości . Cały udziec waży około 2kg .
150,00 PLN / kg
Łopatka wieprzowa bez kości ekologiczna BIO

Łopatka wieprzowa bez kości ekologiczna BIO

Chude mięso wieprzowe , bardzo dobre na kotlety , gulasz lub pieczeń .
74,00 PLN / kg
Wybierz
Blog

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kubiakmichal1@gmail.com


Jesteśmy na

Copyright © 2023
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Golęń cielęca z kością

Golęń cielęca z kością

Odpowiednia do gotowania galaret, ale także bardzo smaczna po ugotowaniu i upieczeniu. Jedna goleń waży około 0,5 -1kg .
72,00 PLN / kg
Kości wieprzowe karkowe/schabowe

Kości wieprzowe karkowe/schabowe

Najlepsze do gotowania typowo polskich zup, pomidorowej , ogórkowej , kapuśniaku.
20,00 PLN / kg
Żeberka wieprzowe paski , ekologiczne BIO

Żeberka wieprzowe paski , ekologiczne BIO

Idealne na grilla i do upieczenia w piekarniku. Dzięki zawartości niewielkiej ilości tłuszczu po upieczeniu mięso jest miękkie i soczyste . Hermetyczne opakowanie producenta zawiera około 1kg żeberka . Przy mniejszej ilości dostarczamy w opakowaniu sklepowym .
71,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa tylna

Golonka wieprzowa tylna

Tylna golonka charakteryzuje się bardzo dużą ilością mięsa . W zależności od miejsca cięcia waży ok. 0,7 – 1,2kg . Golonkę należy peklować minimum 24 godziny. Gotujemy do uzyskania miękkości, następnie można ją opiec w piekarniku . Mięso po ugotowaniu jest kruche i jędrne .
39,00 PLN / kg
Żeberka wieprzowe schabowe

Żeberka wieprzowe schabowe

Żeberka schabowe możemy przyrzdzić z grila upiec w piekarniku lub ugotować na nich wspaniały wywar .
49,00 PLN / kg
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy