• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Deutschland - Thermo-Box-Versand
  • Zwrot termo-boxów - warunki wysyłki.
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Kujaw
    • Wędliny z Liszek
    • Rolady i pieczenie
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Smolarka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny z Podstolic
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wyroby z "Górnej"
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Wędliny z masarni Czekaj
    • Przysmaki europejskie
    • Pozostałe wędliny
    • Tradycyjne Jadło
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Garmażerka
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Kujaw
      • Wędliny z Liszek
      • Rolady i pieczenie
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Smolarka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny z Podstolic
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wyroby z "Górnej"
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Wędliny z masarni Czekaj
      • Przysmaki europejskie
      • Pozostałe wędliny
      • Tradycyjne Jadło
  • Strona główna
  • Mięso
  • Steki wołowe
  • Cote de Boeuf

Cote de Boeuf

Stek cięty z części żebrowej antrykotu. Sezonowany na sucho 14 dni . Steki tniemy na 2,5cm , jeden kawałek waży około 500g.

Cena: 115,00 PLN / kg

Cote de Boeuf
Mięso pochodzi z krzyżówek ras mięsnych. Wyróżnia się dużym stopniem tłumaczenia .
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Rozbratel marmurkowy

Rozbratel marmurkowy

Tłuszcz jest tutaj dodatkowym elementem podkreślającym smak tego kawałka wołowiny . Idealny na burgery lub do smażenia . Bardzo uniwersalne i smaczne mięso . Dostępne opcje przygotowania to w kawałku i zmielony .
33,00 PLN / kg
Wybierz
Łój wołowy

Łój wołowy

Niezbędny dodatek do kołdunów ,pasztetów itp.
15,00 PLN / kg
Stek z antrykotu - Hereford

Stek z antrykotu - Hereford

Doskonały do smażenia i gotowania . Dzięki licznym przerostom mięso jest soczyste i smakowite . Antrykot pochodzi ze szlachetnej rasy mięsnej Hereford. 1 stek waży około 800-1000 gram .
120,00 PLN / kg
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
110,00 PLN / kg
Cote de Boeuf

Cote de Boeuf

Stek cięty z części żebrowej antrykotu. Sezonowany na sucho 14 dni . Steki tniemy na 2,5cm , jeden kawałek waży około 500g.
115,00 PLN / kg
Stek z rostbefu sezonowanego na sucho 21 dni

Stek z rostbefu sezonowanego na sucho 21 dni

Rostbef z okrywą tłuszczową i małą kością . Steki tniemy w gramaturze około 200g-250g , grubość około 10-13mm . Mięso sprzedajemy nieprzyprawione.
85,00 PLN / kg
Porterhouse stek

Porterhouse stek

T -bone stek z dużym kawałkiem polędwicy . Jeden stek waży około 300 -400 gram . Na życzenie tniemy grubsze kawałki. Polecamy do krótkiego smażenia.
120,00 PLN / kg
Tomahawk stek

Tomahawk stek

Charakterystyczny rodzaj cięcia antrykotu z długą kością żebrową . Waga jednego steak to około 800g do 1400g w zależności od średnicy kawałka. Filmy instruktażowe dotyczące pieczenia takiego steak możemy znaleźć na Youtube :)
119,00 PLN / kg

Klienci, którzy kupili: Cote de Boeuf, kupili również:

Antrykot wołowy marmurkowy

Antrykot wołowy marmurkowy

Najlepszy kawałek mięsa na steki.Selekcjonowany na etapie rozbioru tuszy. Dzięki licznym przerostom tłuszczu mięso jest miękkie i soczyste. Nadaje się przede wszyskim do krótkiego smażenia lub grilowania .
110,00 PLN / kg
Wybierz
Rozbratel marmurkowy

Rozbratel marmurkowy

Tłuszcz jest tutaj dodatkowym elementem podkreślającym smak tego kawałka wołowiny . Idealny na burgery lub do smażenia . Bardzo uniwersalne i smaczne mięso . Dostępne opcje przygotowania to w kawałku i zmielony .
33,00 PLN / kg
Wybierz
Blog

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kontakt@ukuby.pl


Jesteśmy na

Copyright © 2021
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Rozbratel marmurkowy

Rozbratel marmurkowy

Tłuszcz jest tutaj dodatkowym elementem podkreślającym smak tego kawałka wołowiny . Idealny na burgery lub do smażenia . Bardzo uniwersalne i smaczne mięso . Dostępne opcje przygotowania to w kawałku i zmielony .
33,00 PLN / kg
Wybierz
Łój wołowy

Łój wołowy

Niezbędny dodatek do kołdunów ,pasztetów itp.
15,00 PLN / kg
Stek z antrykotu - Hereford

Stek z antrykotu - Hereford

Doskonały do smażenia i gotowania . Dzięki licznym przerostom mięso jest soczyste i smakowite . Antrykot pochodzi ze szlachetnej rasy mięsnej Hereford. 1 stek waży około 800-1000 gram .
120,00 PLN / kg
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
110,00 PLN / kg
Cote de Boeuf

Cote de Boeuf

Stek cięty z części żebrowej antrykotu. Sezonowany na sucho 14 dni . Steki tniemy na 2,5cm , jeden kawałek waży około 500g.
115,00 PLN / kg
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy