• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Deutschland - Thermo-Box-Versand
  • Zwrot termo-boxów - warunki wysyłki.
  • Lieferungen nach Berlin
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Liszek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Przysmaki europejskie
    • Nik-Pol wędliny z tradycją
    • Pozostałe wędliny
    • Tradycyjne Jadło
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Liszek
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Przysmaki europejskie
      • Nik-Pol wędliny z tradycją
      • Pozostałe wędliny
      • Tradycyjne Jadło
  • Strona główna
  • Mięso
  • Steki wołowe
  • Cote de Boeuf

Cote de Boeuf

Stek cięty z części żebrowej antrykotu. Sezonowany na sucho 14 dni . Steki tniemy na 2,5cm , jeden kawałek waży około 500g.

Cena: 230,00 PLN / kg

Cote de Boeuf
Producent : Marks Marszałkowscy .
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Stek z antrykotu - Hereford

Stek z antrykotu - Hereford

Doskonały do smażenia i gotowania . Dzięki licznym przerostom mięso jest soczyste i smakowite . Antrykot pochodzi ze szlachetnej rasy mięsnej Hereford. 1 stek waży około 800-1000 gram .
210,00 PLN / kg
Rozbratel marmurkowy

Rozbratel marmurkowy

Tłuszcz jest tutaj dodatkowym elementem podkreślającym smak tego kawałka wołowiny . Idealny na burgery lub do smażenia . Bardzo uniwersalne i smaczne mięso . Dostępne opcje przygotowania to w kawałku i zmielony .
73,00 PLN / kg
Wybierz
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
240,00 PLN / kg
Cote de Boeuf

Cote de Boeuf

Stek cięty z części żebrowej antrykotu. Sezonowany na sucho 14 dni . Steki tniemy na 2,5cm , jeden kawałek waży około 500g.
230,00 PLN / kg
Tomahawk stek

Tomahawk stek

Charakterystyczny rodzaj cięcia antrykotu z długą kością żebrową . Waga jednego steak to około 800g do 1400g w zależności od średnicy kawałka. Filmy instruktażowe dotyczące pieczenia takiego steak możemy znaleźć na Youtube :)
230,00 PLN / kg

Klienci, którzy kupili: Cote de Boeuf, kupili również:

Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
240,00 PLN / kg
Kiełbasa lisiecka

Kiełbasa lisiecka

Wpisana na listę produktów regionalnych i tradycyjnych . Wyrabiana tylko przez kilku masaży we wsi Liszki pod Krakowem.Wpisana na listę produktów regionalnych i tradycyjnych . Wyrabiana tylko przez kilku masarzy we wsi Liszki pod Krakowem .Charakterystyczny smak mięsa wieprzowego przyprawionego pieprzem , solą i odrobiną czosnku . W przekroju widoczne są duże kawałki krojonego , jasnoróżowego , chudego mięsa otoczone ciemniejszym farszem . Występuje w formie wianków o średnicy 35 – 40 cm
99,00 PLN / kg
Kotlet ze schabu ekologicznego z kością i z tłuszczem. 120/140g

Kotlet ze schabu ekologicznego z kością i z tłuszczem. 120/140g

Mięso pochodzi z chowu ekologicznego, rasa ,, złotnicka pstra ." Jeden kotlet waży około 120g -140g, grubość 1,5cm .
88,00 PLN / kg
Stek minutowy z antrykotu marmurkowego

Stek minutowy z antrykotu marmurkowego

Polecamy do krótkiego smażenia . Mięso smażymy około 1 minuty z każdej strony pod koniec smażenia solimy , można użyć pieprzu czarnego .Stek jest cięty na grubość około 4-5mm , waży około 100-150 gram .
240,00 PLN / kg
Kiełbasa swojska

Kiełbasa swojska

Krucha kiełbasa o luźnej konsystencji lekko rozsypującej się pod naciskiem . Dobrze uwędzona i parzona . Posiada bardzo prosty skład : mięso , sól , przyprawy naturalne : czosnek , pieprz . Jedna długość kiełbasy ( do zgięcia ) waży 0,25kg , całe pętko 0,5kg .
72,00 PLN / kg
Kiełbasa wiejska

Kiełbasa wiejska

Krucha wieprzowa kiełbasa z tak zwanym ,,szarym oczkiem" ,które jest wynikiem bardzo małej ilości środków konserwujących . Jedna kiełbasa waży około 0,22kg.Produkowana według rodzinnej receptury doprawiona solą , pieprzem i czosnkiem . Kiełbasa bez sztucznych dodatków i wzmacniaczy smaku .W farszu czasami możemy natrafić na smaczną galaretkę
89,00 PLN / kg
Pierścienie szpikowe

Pierścienie szpikowe

Na wywar , do pieczenia . Szpik wołowy zawiera bardzo dużo wartościowych składników odżywczych.
35,00 PLN / kg
Goleń wołowa z kością - ossobuco

Goleń wołowa z kością - ossobuco

Bardzo dobre mięso do gotowania rosołu i wywarów . Kość i szpik w niej zawarty do dodatkowy element wpływający na wartość wywaru .
63,00 PLN / kg
Bestseller
Polędwica wołowa

Polędwica wołowa

Pochodzi z tylnej części , jest to szlachetny , bardzo miękki kawałek wykrojony ze środka rostbefu . Idealny na steki z grilla lub patelni . .
275,00 PLN / kg
Wybierz
Policzki wołowe

Policzki wołowe

Bardzo smaczne kleiste mięso .Wymaga długiego duszenia , najlepiej smakują z warzywami .
80,00 PLN / kg
Ogon wołowy cięty

Ogon wołowy cięty

Polecamy na wywary .
60,00 PLN / kg
Antrykot wołowy marmurkowy

Antrykot wołowy marmurkowy

Najlepszy kawałek mięsa na steki.Selekcjonowany na etapie rozbioru tuszy. Dzięki licznym przerostom tłuszczu mięso jest miękkie i soczyste. Nadaje się przede wszyskim do krótkiego smażenia lub grilowania .
240,00 PLN / kg
Wybierz
Rozbratel marmurkowy

Rozbratel marmurkowy

Tłuszcz jest tutaj dodatkowym elementem podkreślającym smak tego kawałka wołowiny . Idealny na burgery lub do smażenia . Bardzo uniwersalne i smaczne mięso . Dostępne opcje przygotowania to w kawałku i zmielony .
73,00 PLN / kg
Wybierz
Kaszanka gryczana

Kaszanka gryczana

Bardzo dobrze doprawiona wieprzowa kaszanka , bez kawałków wątróbki . W orginalnym opakowaniu producenta jest 8szt kaszanki o wadze około 500g . Jedna kaszanka waży około 0,08kg.
47,00 PLN / kg
Kura świeża

Kura świeża

Kury sprzedajemy pocięte na ćwiartki. Cała kura waży ok 2,5 do 3kg . Ćwiartka około 600 -750 gram.Rosół z kury ma bardzo wyrazisty smak i aromat , można też dodać wołowinę lub gęś
40,00 PLN / kg
Kaszanka jęczmienna z wątróbką

Kaszanka jęczmienna z wątróbką

Pikantna wieprzowa kaszanka z kawałkami wątróbki . Produkowana w lokalnej masarni . Jedna kaszanka waży około 0,13kg .
45,00 PLN / kg

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kubiakmichal1@gmail.com


Jesteśmy na

Copyright © 2025
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Stek z antrykotu - Hereford

Stek z antrykotu - Hereford

Doskonały do smażenia i gotowania . Dzięki licznym przerostom mięso jest soczyste i smakowite . Antrykot pochodzi ze szlachetnej rasy mięsnej Hereford. 1 stek waży około 800-1000 gram .
210,00 PLN / kg
Rozbratel marmurkowy

Rozbratel marmurkowy

Tłuszcz jest tutaj dodatkowym elementem podkreślającym smak tego kawałka wołowiny . Idealny na burgery lub do smażenia . Bardzo uniwersalne i smaczne mięso . Dostępne opcje przygotowania to w kawałku i zmielony .
73,00 PLN / kg
Wybierz
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
240,00 PLN / kg
Cote de Boeuf

Cote de Boeuf

Stek cięty z części żebrowej antrykotu. Sezonowany na sucho 14 dni . Steki tniemy na 2,5cm , jeden kawałek waży około 500g.
230,00 PLN / kg
Tomahawk stek

Tomahawk stek

Charakterystyczny rodzaj cięcia antrykotu z długą kością żebrową . Waga jednego steak to około 800g do 1400g w zależności od średnicy kawałka. Filmy instruktażowe dotyczące pieczenia takiego steak możemy znaleźć na Youtube :)
230,00 PLN / kg
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy