• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Deutschland - Thermo-Box-Versand
  • Zwrot termo-boxów - warunki wysyłki.
  • Lieferungen nach Berlin
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Kujaw
    • Wędliny z Liszek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny z Podstolic
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wyroby z "Górnej"
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Wędliny z masarni Czekaj
    • Przysmaki europejskie
    • Pozostałe wędliny
    • Tradycyjne Jadło
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Garmażerka
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Kujaw
      • Wędliny z Liszek
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny z Podstolic
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wyroby z "Górnej"
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Wędliny z masarni Czekaj
      • Przysmaki europejskie
      • Pozostałe wędliny
      • Tradycyjne Jadło
  • Strona główna
  • Mięso
  • Podroby i kości
  • Flaki wołowe - płaty

Flaki wołowe - płaty

"Flaki wołowe" to również nazwa zupy, chętnie spożywanej i znanej w Polsce. Aby ją przyrządzić płaty flaków wołowych należy dość długo gotować i następnie je pokroić.

Cena: 38,00 PLN / kg

Flaki wołowe - płaty
Flaki to o inaczej żołądki wołowe. Przed dodaniem do bulionu należy je obgotować i pokroić w cienkie paski . Doprawione pieprzem i majerankiem stanowią pyszne ciepłe, pożywne danie
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Pierścienie szpikowe

Pierścienie szpikowe

Na wywar , do pieczenia . Szpik wołowy zawiera bardzo dużo wartościowych składników odżywczych.
20,00 PLN / kg
Kości cielęce rurkowe

Kości cielęce rurkowe

Polecamy na wywary . Na życzenie kości przecinamy na pół .
20,00 PLN / kg
Serca wołowe

Serca wołowe

Serce wołowe najczęściej wykorzystywane jest do pasztetów , kaszanek oraz farszów mięsnych .
25,00 PLN / kg
78,00 PLN
Wątroba cielęca

Wątroba cielęca

Z pośród innych wyróżnia sie delikatnością i kruchością.Odpowiednio przyrządzona , smażona , z dodatkiem przypraw stanowi niewątpliwy przysmak.
55,00 PLN / kg
Ozorki cielęce

Ozorki cielęce

Po ugotowaniu delikatne miękkie mięso , odpowiednio przyrządzone mogą stanowić przysmak zarówno na zimno , w galarecie , jak i na ciepło z dodatkiem ostrych sosów.Jeden ozorek waży około 0,15 - 0,20kg .
50,00 PLN / kg
Ozory wieprzowe

Ozory wieprzowe

Wymagają dość długiego gotowania, smaczne zarówno na zimno w galarecie jak i na ciepło z sosami.Jeden ozorek waży około 0,20 - 0,25kg .
25,00 PLN / kg
Ozór wołowy

Ozór wołowy

Nadaje się do gotowania . Podawany na ciepło w formie potrawki w sosie , lub na zimno w galarecie . Jeden ozor waży około 1kg.
50,00 PLN / kg
Flaki wołowe krojone

Flaki wołowe krojone

Półprodukt przygotowany do sporządzenia zupy.
38,00 PLN / kg
76,00 PLN
Ścięgna Achillesa , wołowe , mrożone

Ścięgna Achillesa , wołowe , mrożone

Opakowania zbiorcze zawiera około 2,7 kg . Produkt mrożony .
29,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa tylna

Golonka wieprzowa tylna

Tylna golonka charakteryzuje się bardzo dużą ilością mięsa . W zależności od miejsca cięcia waży ok. 0,7 – 1,2kg . Golonkę należy peklować minimum 24 godziny. Gotujemy do uzyskania miękkości, następnie można ją opiec w piekarniku . Mięso po ugotowaniu jest kruche i jędrne .
34,00 PLN / kg
Łapy z kurczaka

Łapy z kurczaka

Idealne dla osób chcących dostarczyć organizmowi dodatkowy zastrzyk kolagenu w postaci bulionu lub galaretki . Do gotowania wywarów korzystnie wpływających na gojenie się złamań lub kłopotów ze stawami .
18,00 PLN / kg
Nogi wieprzowe przednie

Nogi wieprzowe przednie

Najchętniej kupowane przez naszych klientów są właśnie nogi przednie , to podstawowy produkt do zrobienia galarety .
25,00 PLN / kg
Szponder wołowy, SZEŚCIAN

Szponder wołowy, SZEŚCIAN

Żebra wołowe pocięte na kwadraty 3cm x 3cm lub 4cm x 4cm . Prosimy dopisać w zamówieniu żądany wymiar . Zdjęcie przedstawia kostkę o wymiarach 3cm x 3cm , wysokość jest zmienna i wynosi od 2 do 5cm .
45,00 PLN / kg
Ogon wołowy cięty

Ogon wołowy cięty

Polecamy na wywary .
45,00 PLN / kg
Goleń wołowa bez kości

Goleń wołowa bez kości

Kleisty kawałek mięsa, polecany na gulasz do gotowania i duszenia.Goleń wołowa charakteryzuje się dużą ilością przerostów. Mięso wymaga nieco dłuższej obróbki termicznej. Odpowiednio zamarynowane przyrządzone, będzie kruche , nieco kleiste.
45,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa przednia cięta

Golonka wieprzowa przednia cięta

Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przed pieczeniem koniecznie peklować minimum 24 godziny w solance z solą i przyprawami. Przednia golonka charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu oraz kruchym, kleistym mięsem .Smakosze wiedzą, że z gotowanej golonki najlepsza jest skóra i tłuszcz. W naszym sklepie oferowana jest w postaci ciętej na pół w wadze około 0,3 kg.
34,00 PLN / kg

Klienci, którzy kupili: Flaki wołowe - płaty, kupili również:

Antrykot  z kością

Antrykot z kością

Polecamy do duszenia, na wywary .
65,00 PLN / kg
Wybierz
Pierścienie szpikowe

Pierścienie szpikowe

Na wywar , do pieczenia . Szpik wołowy zawiera bardzo dużo wartościowych składników odżywczych.
20,00 PLN / kg
Gęś owsiana -świeża

Gęś owsiana -świeża

Waga tuszki mrożonej waha się od 3,5 do 5kg . Dostępna od lipca do grudnia .
70,00 PLN / kg
Bestseller
Chrząstka z indyka

Chrząstka z indyka

Chrząstka z mięsem z uda indyczego.Wspaniały produkt do gotowania wywarów i galaretek. Oddają bardzo dużo żelatyny. Uzyskuje się ją przy trybowaniu uda indyczego
22,00 PLN / kg
Kości cielęce extra

Kości cielęce extra

Nadają się na wywary . Mają niewielką ilość mięsa .
20,00 PLN / kg
Kości cielęce rurkowe

Kości cielęce rurkowe

Polecamy na wywary . Na życzenie kości przecinamy na pół .
20,00 PLN / kg
Serca z indyka

Serca z indyka

Możemy z nich przygotować gęste gulasze , mają zastosowanie przy wyrobie rolad , pasztetów ,farszy . Bogate źródło witamin z grupy B oraz żelaza
18,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa tylna

Golonka wieprzowa tylna

Tylna golonka charakteryzuje się bardzo dużą ilością mięsa . W zależności od miejsca cięcia waży ok. 0,7 – 1,2kg . Golonkę należy peklować minimum 24 godziny. Gotujemy do uzyskania miękkości, następnie można ją opiec w piekarniku . Mięso po ugotowaniu jest kruche i jędrne .
34,00 PLN / kg
Nogi wieprzowe przednie

Nogi wieprzowe przednie

Najchętniej kupowane przez naszych klientów są właśnie nogi przednie , to podstawowy produkt do zrobienia galarety .
25,00 PLN / kg
Ozory wieprzowe

Ozory wieprzowe

Wymagają dość długiego gotowania, smaczne zarówno na zimno w galarecie jak i na ciepło z sosami.Jeden ozorek waży około 0,20 - 0,25kg .
25,00 PLN / kg
Goleń wołowa z kością - ossobuco

Goleń wołowa z kością - ossobuco

Bardzo dobre mięso do gotowania rosołu i wywarów . Kość i szpik w niej zawarty do dodatkowy element wpływający na wartość wywaru .
45,00 PLN / kg
Bestseller
Słonina wieprzowa bez skóry ekologiczna BIO

Słonina wieprzowa bez skóry ekologiczna BIO

Najlepszy domowy smalczyk można przygotować właśnie z takiej słoninki. Po dodaniu cebulki,ziół i jabłka stanowi przysmak. Jest również niezbędna do przygotowania szaszłyka i niektórych grilowanych potraw.
33,00 PLN / kg
Ścięgna Achillesa , wołowe , mrożone

Ścięgna Achillesa , wołowe , mrożone

Opakowania zbiorcze zawiera około 2,7 kg . Produkt mrożony .
29,00 PLN / kg
Schab z kością z tłuszczem i z żeberkiem

Schab z kością z tłuszczem i z żeberkiem

Polecamy do smażenia .
41,00 PLN / kg
Wybierz
Kiełbasa biała surowa

Kiełbasa biała surowa

Dobrze doprawiona świeżo mielonym pieprzem , majerankiem i czosnkiem .
45,00 PLN / kg
Wątroba z indyka

Wątroba z indyka

Świetnie smakuje duszona z cebulą , jabłkiem i przyprawami . Niezastąpiona przy wyrobie pasztetów i kaszanek . Wątroba zawiera bardzo wiele witamin z grupy B: B12,B3,B2 oraz witaminy B9. czyli kwasu foliowego.Jest również bogatym źródłem żelaza.Zawiera więcej żelaza niż jakikolwiek rodzaj mięsa. Jedzenie wątróbki zapobiega niedoborom żelaza i chroni przed anemią .
29,00 PLN / kg
Blog

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kontakt@ukuby.pl


Jesteśmy na

Copyright © 2023
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Pierścienie szpikowe

Pierścienie szpikowe

Na wywar , do pieczenia . Szpik wołowy zawiera bardzo dużo wartościowych składników odżywczych.
20,00 PLN / kg
Kości cielęce rurkowe

Kości cielęce rurkowe

Polecamy na wywary . Na życzenie kości przecinamy na pół .
20,00 PLN / kg
Serca wołowe

Serca wołowe

Serce wołowe najczęściej wykorzystywane jest do pasztetów , kaszanek oraz farszów mięsnych .
25,00 PLN / kg
78,00 PLN
Wątroba cielęca

Wątroba cielęca

Z pośród innych wyróżnia sie delikatnością i kruchością.Odpowiednio przyrządzona , smażona , z dodatkiem przypraw stanowi niewątpliwy przysmak.
55,00 PLN / kg
Ozorki cielęce

Ozorki cielęce

Po ugotowaniu delikatne miękkie mięso , odpowiednio przyrządzone mogą stanowić przysmak zarówno na zimno , w galarecie , jak i na ciepło z dodatkiem ostrych sosów.Jeden ozorek waży około 0,15 - 0,20kg .
50,00 PLN / kg
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy