• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Deutschland - Thermo-Box-Versand
  • Zwrot termo-boxów - warunki wysyłki.
  • Lieferungen nach Berlin
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Kujaw
    • Wędliny z Liszek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny z Podstolic
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wyroby z "Górnej"
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Wędliny z masarni Czekaj
    • Przysmaki europejskie
    • Pozostałe wędliny
    • Tradycyjne Jadło
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Garmażerka
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Kujaw
      • Wędliny z Liszek
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny z Podstolic
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wyroby z "Górnej"
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Wędliny z masarni Czekaj
      • Przysmaki europejskie
      • Pozostałe wędliny
      • Tradycyjne Jadło
  • Strona główna
  • Mięso
  • Drób świeży i mrożony
  • Indyk
  • Korpus indyka

Korpus indyka

Do sporządzania wywarów.

Cena: 10,00 PLN / kg

Korpus indyka
Do sporządzania wywarów.
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Szyje indyka

Szyje indyka

Polecamy na wywary . Na kosteczkach znajdziemy delikatne mięso .
21,00 PLN / kg
Indyk , waga ok.12-15 kg

Indyk , waga ok.12-15 kg

Tuszka może być pieczona na wiele sposobów w zależności od upodobań, z owocami, z nadzieniem lub bez. Charakteryzuje się kilkoma rodzajami mięsa, np ciemne z udźca, jasne z piersi , smakowite skrzydła i golonki. Bardzo zdrowe i chude mięso.
40,00 PLN / kg
Indyk ,waga 6-8 kg

Indyk ,waga 6-8 kg

Do pieczenia w piekarniku .
40,00 PLN / kg
Udo indycze bez kości i bez skóry

Udo indycze bez kości i bez skóry

Bardzo uniwersalne mięso ,można z niego zrobić gulasz , upiec w całości , strogonowa , kotlety mielone i wiele innych potraw . Wymaga duszenia . Po przygotowaniu mięso jest kruche i soczyste dzięki niewielkiej ilości tłuszczu .
46,00 PLN / kg
Wybierz
Skrzydła indyka

Skrzydła indyka

Popularne mięso na wywary do wszelkiego rodzaju zup . Można łączyć z mięsem z kury lub wołowiną z kością dzięki czemu nasz bulion będzie miał głębszy smak .
27,00 PLN / kg
Filet z piersi indyka ze skórą

Filet z piersi indyka ze skórą

Polecamy do pieczenia w całości . Czas oczekiwania na produkt to 4 dni .
55,00 PLN / kg
Porcje rosołowe z kaczki pekińskiej

Porcje rosołowe z kaczki pekińskiej

Możemy z nich przygotować bardzo smaczny i odżywczy wywar .
35,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa tylna

Golonka wieprzowa tylna

Tylna golonka charakteryzuje się bardzo dużą ilością mięsa . W zależności od miejsca cięcia waży ok. 0,7 – 1,2kg . Golonkę należy peklować minimum 24 godziny. Gotujemy do uzyskania miękkości, następnie można ją opiec w piekarniku . Mięso po ugotowaniu jest kruche i jędrne .
34,00 PLN / kg
Kości wieprzowe karkowe/schabowe

Kości wieprzowe karkowe/schabowe

Najlepsze do gotowania typowo polskich zup, pomidorowej , ogórkowej , kapuśniaku.
20,00 PLN / kg
Nogi wieprzowe przednie

Nogi wieprzowe przednie

Najchętniej kupowane przez naszych klientów są właśnie nogi przednie , to podstawowy produkt do zrobienia galarety .
25,00 PLN / kg
Nogi z kaczki pekińskiej

Nogi z kaczki pekińskiej

Polecamy do pieczenia lub duszenia .Wymagają dosyć długiej obróbki termicznej . Dobre na wywar . Jedna noga waży około 0,25 - 0,30 kg .
59,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa przednia cięta

Golonka wieprzowa przednia cięta

Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przed pieczeniem koniecznie peklować minimum 24 godziny w solance z solą i przyprawami. Przednia golonka charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu oraz kruchym, kleistym mięsem .Smakosze wiedzą, że z gotowanej golonki najlepsza jest skóra i tłuszcz. W naszym sklepie oferowana jest w postaci ciętej na pół w wadze około 0,3 kg.
34,00 PLN / kg
Ogon wołowy cięty

Ogon wołowy cięty

Polecamy na wywary .
45,00 PLN / kg
Serca z indyka

Serca z indyka

Możemy z nich przygotować gęste gulasze , mają zastosowanie przy wyrobie rolad , pasztetów ,farszy . Bogate źródło witamin z grupy B oraz żelaza
18,00 PLN / kg
Skrzydełka z kurczaka

Skrzydełka z kurczaka

Diabelskie skrzydełka …mniam . To często niedoceniany kawałek mięsa . Polecamy na grilla lub na wywary i galaretki . Dla smakoszy lubiących sobie trochę pocmokać .Skrzydełka doskonale nadają się na grilla lub na esencjonalny szybki w przygotowaniu wywar .
25,00 PLN / kg
Podudzie z kurczaka

Podudzie z kurczaka

Podudzia to tak zwane ,,pałeczki ‘’ .Polecamy do pieczenia w piekarniku , na grillu , do smażenia na patelni ,oraz na galaretki ze względu na dosyć wysoką zawartość żelatyny . Wymagają nieco dłuższego pieczenia . Mięso po upieczeniu jest jędrne i wilgotne . Niewielka ilość tłuszczu podkreśla ich delikatny smak ..
25,00 PLN / kg

Klienci, którzy kupili: Korpus indyka, kupili również:

Filet z piersi indyka

Filet z piersi indyka

Polecamy do pieczenia w całości, na sznycle, do mielenia, na delikatny gulasz.
55,00 PLN / kg
Wybierz
Szyje indyka

Szyje indyka

Polecamy na wywary . Na kosteczkach znajdziemy delikatne mięso .
21,00 PLN / kg
Mielone udo indycze

Mielone udo indycze

Mięso z niewielką zawartością tłuszczu -polecane na kotlety mielone.
46,00 PLN / kg
Kości cielęce extra

Kości cielęce extra

Nadają się na wywary . Mają niewielką ilość mięsa .
20,00 PLN / kg
Schab wieprzowy bez kości

Schab wieprzowy bez kości

To chyba najsmaczniejsza część tak ceniona przez wielu z nas . Najczęściej gości na naszych stołach w postaci ,,kotleta schabowego”. Dzięki ocenie barwy i marmurkowatości mięsa mamy pewność ,że nasz schabowy będzie miękki bez konieczności rozbijania . Wystarczy lekko ugnieść go wewnętrzną stroną dłoni i doprawić .
47,00 PLN / kg
Wybierz
Podudzie z kurczaka zagrodowego

Podudzie z kurczaka zagrodowego

W okresie letnim bardzo często kupowane na grilla. Małe porcje preferują zwłaszcza dzieci . Łatwe do usmażenia na patelni oraz do przygotowania zup. Opakowanie producenta zawiera 8szt podudzi o wadze około 1 kg .
42,00 PLN / kg
Wątroba z indyka

Wątroba z indyka

Świetnie smakuje duszona z cebulą , jabłkiem i przyprawami . Niezastąpiona przy wyrobie pasztetów i kaszanek . Wątroba zawiera bardzo wiele witamin z grupy B: B12,B3,B2 oraz witaminy B9. czyli kwasu foliowego.Jest również bogatym źródłem żelaza.Zawiera więcej żelaza niż jakikolwiek rodzaj mięsa. Jedzenie wątróbki zapobiega niedoborom żelaza i chroni przed anemią .
29,00 PLN / kg
Serca z indyka

Serca z indyka

Możemy z nich przygotować gęste gulasze , mają zastosowanie przy wyrobie rolad , pasztetów ,farszy . Bogate źródło witamin z grupy B oraz żelaza
18,00 PLN / kg
Karkówka wieprzowa bez kości

Karkówka wieprzowa bez kości

Najlepsza na grill i do pieczenia w całości .Dzięki selekcji zawsze dostajemy miękki i soczysty kawałek . Na życzenie zmiękczamy plastry w kotleciarce , która nacina włókna czyniąc mięso jeszcze bardziej kruchym . Mięso dostarczane jest do sklepu trzy razy w tygodniu . Cała karkówka waży 1,5 -2kg .
47,00 PLN / kg
Wybierz
Łopatka wieprzowa bez kości

Łopatka wieprzowa bez kości

Łopatka jest bardzo uniwersalna ponieważ możemy z niej przyrządzić wiele dań np. gulasz , mielone czy pieczeń .
38,00 PLN / kg
Wybierz
Pierścienie szpikowe

Pierścienie szpikowe

Na wywar , do pieczenia . Szpik wołowy zawiera bardzo dużo wartościowych składników odżywczych.
20,00 PLN / kg
Polędwiczki wieprzowe

Polędwiczki wieprzowe

To szlachetny kawałek bardzo delikatnego mięsa . Polecamy na szaszłyk , do szybkiego smażenia . Mięso jest wyjątkowo miękkie , kruche i soczyste . Nie powinniśmy smażyć go zbyt długo , ponieważ stanie się twarde i suche . Polędwiczki dostarczane są do sklepu trzy razy w tygodniu .
61,00 PLN / kg
Mielone z piersi z indyka

Mielone z piersi z indyka

Dietetyczne , bardzo chude mięso z przeznaczeniem do smażenia lub gotowania , np pulpetów itp.
55,00 PLN / kg
Kiełbasa biała delikatesowa surowa

Kiełbasa biała delikatesowa surowa

Surowa kiełbasa wieprzowa doprawiona solą , majerankiem , pieprzem i czosnkiem . Osłonka naturalna o średnicy około 1cm .
54,00 PLN / kg
Goleń wołowa z kością - ossobuco

Goleń wołowa z kością - ossobuco

Bardzo dobre mięso do gotowania rosołu i wywarów . Kość i szpik w niej zawarty do dodatkowy element wpływający na wartość wywaru .
45,00 PLN / kg
Bestseller
Kabanosy myśliwskie

Kabanosy myśliwskie

Charakteryzują się cienką skórką są kruche i bardzo aromatyczne. waga jednego kabanosa :0,05kg .
79,00 PLN / kg
Blog

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kontakt@ukuby.pl


Jesteśmy na

Copyright © 2023
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Szyje indyka

Szyje indyka

Polecamy na wywary . Na kosteczkach znajdziemy delikatne mięso .
21,00 PLN / kg
Indyk , waga ok.12-15 kg

Indyk , waga ok.12-15 kg

Tuszka może być pieczona na wiele sposobów w zależności od upodobań, z owocami, z nadzieniem lub bez. Charakteryzuje się kilkoma rodzajami mięsa, np ciemne z udźca, jasne z piersi , smakowite skrzydła i golonki. Bardzo zdrowe i chude mięso.
40,00 PLN / kg
Indyk ,waga 6-8 kg

Indyk ,waga 6-8 kg

Do pieczenia w piekarniku .
40,00 PLN / kg
Udo indycze bez kości i bez skóry

Udo indycze bez kości i bez skóry

Bardzo uniwersalne mięso ,można z niego zrobić gulasz , upiec w całości , strogonowa , kotlety mielone i wiele innych potraw . Wymaga duszenia . Po przygotowaniu mięso jest kruche i soczyste dzięki niewielkiej ilości tłuszczu .
46,00 PLN / kg
Wybierz
Skrzydła indyka

Skrzydła indyka

Popularne mięso na wywary do wszelkiego rodzaju zup . Można łączyć z mięsem z kury lub wołowiną z kością dzięki czemu nasz bulion będzie miał głębszy smak .
27,00 PLN / kg
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy