• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Deutschland - Thermo-Box-Versand
  • Zwrot termo-boxów - warunki wysyłki.
  • Lieferungen nach Berlin
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Liszek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny z Podstolic
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Przysmaki europejskie
    • Pozostałe wędliny
    • Tradycyjne Jadło
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Garmażerka
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Liszek
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny z Podstolic
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Przysmaki europejskie
      • Pozostałe wędliny
      • Tradycyjne Jadło
  • Strona główna
  • Mięso
  • Wołowina
  • Łój wołowy

Łój wołowy

Niezbędny dodatek do kołdunów ,pasztetów itp.

Cena: 18,00 PLN / kg

Łój wołowy
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Kura świeża

Kura świeża

Kury sprzedajemy pocięte na ćwiartki. Cała kura waży ok 2,5 do 3kg . Ćwiartka około 600 -750 gram.
29,00 PLN / kg
Korpus z gęsi owsianej

Korpus z gęsi owsianej

Korpus z gęsi ze skórą i tłuszczem .
25,00 PLN / kg
Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową i ze skórą,  bez kości

Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową i ze skórą, bez kości

Polecamy do pieczenia .Okrywa tłuszczowa zapewnia odpowiednie nawilżenie mięsa podczas pieczenia i podniesie smak i aromat potrawy .Mięso należy natrzeć solą , przyprawami i pozostawić w chłodnym miejscu na minimum 24 godziny .
53,00 PLN / kg
Wybierz
Golonka wieprzowa przednia cięta

Golonka wieprzowa przednia cięta

Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przed pieczeniem koniecznie peklować minimum 24 godziny w solance z solą i przyprawami. Przednia golonka charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu oraz kruchym, kleistym mięsem .Smakosze wiedzą, że z gotowanej golonki najlepsza jest skóra i tłuszcz. W naszym sklepie oferowana jest w postaci ciętej na pół w wadze około 0,3 kg.
39,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa tylna

Golonka wieprzowa tylna

Tylna golonka charakteryzuje się bardzo dużą ilością mięsa . W zależności od miejsca cięcia waży ok. 0,7 – 1,2kg . Golonkę należy peklować minimum 24 godziny. Gotujemy do uzyskania miękkości, następnie można ją opiec w piekarniku . Mięso po ugotowaniu jest kruche i jędrne .
39,00 PLN / kg
Słonina wieprzowa bez skóry ekologiczna BIO

Słonina wieprzowa bez skóry ekologiczna BIO

Najlepszy domowy smalczyk można przygotować właśnie z takiej słoninki. Po dodaniu cebulki,ziół i jabłka stanowi przysmak. Jest również niezbędna do przygotowania szaszłyka i niektórych grilowanych potraw.
33,00 PLN / kg
Mielone wołowe

Mielone wołowe

Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Zawiera niewielką ilość tłuszczu wołowego (5-10%) . Mięso mielone na zamówienie w naszym sklepie stacjonarnym .
69,00 PLN / kg
Burgery wołowe

Burgery wołowe

Waga około 200 gram , doprawione solą i firmową mieszanką przypraw .
69,00 PLN / kg
Mostek wołowy bez kości

Mostek wołowy bez kości

Mostek wołowy możemy przeznaczyć na roladę , na gulasz , pastrami - jest odpowiednio uformowany i związany elastycznymi gumkami . Mięso należy natrzeć solą i przyprawami i odstawić na kilka dni . Na życzenie , doprawiamy mięso pieprzem i solimy .
55,00 PLN / kg
Karkówka wołowa bez kości

Karkówka wołowa bez kości

To dobry kawałek na gulasz do mielenia lub na wywary . Możemy z niej zrobić kruchą i soczystą pieczeń .Cechą charakterystyczną są przerosty tłuszczu . Mięso odpowiednie na burgery do duszenia lub gotowania
69,00 PLN / kg
Wybierz
Polędwica wołowa

Polędwica wołowa

Pochodzi z tylnej części , jest to szlachetny , bardzo miękki kawałek wykrojony ze środka rostbefu . Idealny na steki z grilla lub patelni . .
265,00 PLN / kg
Wybierz
Goleń wołowa z kością - ossobuco

Goleń wołowa z kością - ossobuco

Bardzo dobre mięso do gotowania rosołu i wywarów . Kość i szpik w niej zawarty do dodatkowy element wpływający na wartość wywaru .
48,00 PLN / kg
Bestseller
Stek minutowy z antrykotu marmurkowego

Stek minutowy z antrykotu marmurkowego

Polecamy do krótkiego smażenia . Mięso smażymy około 1 minuty z każdej strony pod koniec smażenia solimy , można użyć pieprzu czarnego .
230,00 PLN / kg
Policzki wołowe

Policzki wołowe

Bardzo smaczne kleiste mięso .Wymaga długiego duszenia , najlepiej smakują z warzywami .
58,00 PLN / kg
Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Standardowo steki kroimy na grubość około 1,5 - 2cm . Wycinane są z środkowej części polędwicy .Nie wymagają rozbijania tłuczkiem , wystarczy przed smażeniem delikatnie rozgnieść mięso dłonią . Steki doprawiamy ulubionymi przyprawami (np.świeżo zmielony czarny pieprz, świeży rozmaryn) , solimy , smarujemy oliwą i odkładamy w chłodne miejsce . Na 1 godzinę przed smażeniem mięso doprowadzamy do temperatury pokojowej , dzięki temu szybciej osiągnie pożądaną temperaturę w centrum kawałka - będzie soczyste i miękkie .
300,00 PLN / kg
Antrykot wołowy bez kości

Antrykot wołowy bez kości

Jedyna porcja lepszego mięsa znajdująca się w przedniej ćwiartce. Antrykot charakteryzuje się przerostem tłuszczu widocznym w porzecznym przekroju. Najlepszy kawałek to Rib Eye z oczkiem tłuszczu w środku. Idealny na steki, do duszenia, gotowania i na hamburgery.
85,00 PLN / kg
Wybierz
Gulaszowe wołowe

Gulaszowe wołowe

Niewielkie kawałki mięsa wołowego w formie kostki o wymiarach około 5-10mm. Tak przygotowane mięso wrzucamy na rozgrzany olej, doprawiamy solą i przyprawami.
69,00 PLN / kg
Udziec wołowy -ligawa

Udziec wołowy -ligawa

Chudy kawałek z tylnej ćwiartki idealny na bitki , zrazy , na tatara .
73,00 PLN / kg
Wybierz
Antrykot  z kością

Antrykot z kością

Polecamy do duszenia, na wywary .
65,00 PLN / kg
Wybierz
Stek minutowy z polędwicy wołowej sezonowanej 14 dni

Stek minutowy z polędwicy wołowej sezonowanej 14 dni

Mięso smażymy jedną minutę z każdej strony , na koniec solimy , możemy użyć pieprzu lub sosu sojowego .
270,00 PLN / kg
Antrykot wołowy marmurkowy

Antrykot wołowy marmurkowy

Najlepszy kawałek mięsa na steki.Selekcjonowany na etapie rozbioru tuszy. Dzięki licznym przerostom tłuszczu mięso jest miękkie i soczyste. Nadaje się przede wszyskim do krótkiego smażenia lub grilowania .
230,00 PLN / kg
Wybierz
Łój wołowy

Łój wołowy

Niezbędny dodatek do kołdunów ,pasztetów itp.
18,00 PLN / kg

Klienci, którzy kupili: Łój wołowy, kupili również:

Pierścienie szpikowe

Pierścienie szpikowe

Na wywar , do pieczenia . Szpik wołowy zawiera bardzo dużo wartościowych składników odżywczych.
26,00 PLN / kg
Serca wołowe

Serca wołowe

Serce wołowe najczęściej wykorzystywane jest do pasztetów , kaszanek oraz farszów mięsnych .
35,00 PLN / kg
78,00 PLN
Mielone wołowe

Mielone wołowe

Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Zawiera niewielką ilość tłuszczu wołowego (5-10%) . Mięso mielone na zamówienie w naszym sklepie stacjonarnym .
69,00 PLN / kg
Wątroba z kurczaka ekologicznego

Wątroba z kurczaka ekologicznego

Smażona z przyprawami może stanowić samodzielne danie obiadowe.Używana również do pieczenia pasztetów i farszy.
39,00 PLN / kg
Policzki wołowe

Policzki wołowe

Bardzo smaczne kleiste mięso .Wymaga długiego duszenia , najlepiej smakują z warzywami .
58,00 PLN / kg
Rozbratel marmurkowy

Rozbratel marmurkowy

Tłuszcz jest tutaj dodatkowym elementem podkreślającym smak tego kawałka wołowiny . Idealny na burgery lub do smażenia . Bardzo uniwersalne i smaczne mięso . Dostępne opcje przygotowania to w kawałku i zmielony .
69,00 PLN / kg
Wybierz
Łapy z kurczaka ekologicznego BIO

Łapy z kurczaka ekologicznego BIO

Ugotowane z warzywami mogą stanowić przysmak.Z uwagi na dużą zawartość kolagenu polecane do spożywania przy problemach zdrowotnych.
38,00 PLN / kg
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
215,00 PLN / kg
Kości wołowe

Kości wołowe

Zawierają dużo szpiku . Polecamy na wywary , dla psów .
26,00 PLN / kg
Wątroba wołowa

Wątroba wołowa

Bogate źródło witamin i minerałów .
35,00 PLN / kg
Słonina wieprzowa bez skóry ekologiczna BIO

Słonina wieprzowa bez skóry ekologiczna BIO

Najlepszy domowy smalczyk można przygotować właśnie z takiej słoninki. Po dodaniu cebulki,ziół i jabłka stanowi przysmak. Jest również niezbędna do przygotowania szaszłyka i niektórych grilowanych potraw.
33,00 PLN / kg
Karkówka wołowa bez kości

Karkówka wołowa bez kości

To dobry kawałek na gulasz do mielenia lub na wywary . Możemy z niej zrobić kruchą i soczystą pieczeń .Cechą charakterystyczną są przerosty tłuszczu . Mięso odpowiednie na burgery do duszenia lub gotowania
69,00 PLN / kg
Wybierz
Antrykot wołowy bez kości

Antrykot wołowy bez kości

Jedyna porcja lepszego mięsa znajdująca się w przedniej ćwiartce. Antrykot charakteryzuje się przerostem tłuszczu widocznym w porzecznym przekroju. Najlepszy kawałek to Rib Eye z oczkiem tłuszczu w środku. Idealny na steki, do duszenia, gotowania i na hamburgery.
85,00 PLN / kg
Wybierz
Chrząstka z indyka

Chrząstka z indyka

Chrząstka z mięsem z uda indyczego.Wspaniały produkt do gotowania wywarów i galaretek. Oddają bardzo dużo żelatyny. Uzyskuje się ją przy trybowaniu uda indyczego
32,00 PLN / kg
Serca z kurczaka ekologicznego

Serca z kurczaka ekologicznego

Mogą stanowić dodatek do zup. pasztetów oraz jako samodzielne danie w postaci gulaszu.
30,00 PLN / kg
Wątroba wołowa ekologiczna BIO

Wątroba wołowa ekologiczna BIO

Bogate źródło minerałów i witamin .
45,00 PLN / kg
Blog

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kubiakmichal1@gmail.com


Jesteśmy na

Copyright © 2023
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Kura świeża

Kura świeża

Kury sprzedajemy pocięte na ćwiartki. Cała kura waży ok 2,5 do 3kg . Ćwiartka około 600 -750 gram.
29,00 PLN / kg
Korpus z gęsi owsianej

Korpus z gęsi owsianej

Korpus z gęsi ze skórą i tłuszczem .
25,00 PLN / kg
Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową i ze skórą,  bez kości

Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową i ze skórą, bez kości

Polecamy do pieczenia .Okrywa tłuszczowa zapewnia odpowiednie nawilżenie mięsa podczas pieczenia i podniesie smak i aromat potrawy .Mięso należy natrzeć solą , przyprawami i pozostawić w chłodnym miejscu na minimum 24 godziny .
53,00 PLN / kg
Wybierz
Golonka wieprzowa przednia cięta

Golonka wieprzowa przednia cięta

Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przed pieczeniem koniecznie peklować minimum 24 godziny w solance z solą i przyprawami. Przednia golonka charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu oraz kruchym, kleistym mięsem .Smakosze wiedzą, że z gotowanej golonki najlepsza jest skóra i tłuszcz. W naszym sklepie oferowana jest w postaci ciętej na pół w wadze około 0,3 kg.
39,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa tylna

Golonka wieprzowa tylna

Tylna golonka charakteryzuje się bardzo dużą ilością mięsa . W zależności od miejsca cięcia waży ok. 0,7 – 1,2kg . Golonkę należy peklować minimum 24 godziny. Gotujemy do uzyskania miękkości, następnie można ją opiec w piekarniku . Mięso po ugotowaniu jest kruche i jędrne .
39,00 PLN / kg
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy