• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Deutschland - Thermo-Box-Versand
  • Zwrot termo-boxów - warunki wysyłki.
  • Lieferungen nach Berlin
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Kujaw
    • Wędliny z Liszek
    • Rolady i pieczenie
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Smolarka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny z Podstolic
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wyroby z "Górnej"
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Wędliny z masarni Czekaj
    • Przysmaki europejskie
    • Pozostałe wędliny
    • Tradycyjne Jadło
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Garmażerka
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Kujaw
      • Wędliny z Liszek
      • Rolady i pieczenie
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Smolarka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny z Podstolic
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wyroby z "Górnej"
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Wędliny z masarni Czekaj
      • Przysmaki europejskie
      • Pozostałe wędliny
      • Tradycyjne Jadło
  • Strona główna
  • Mięso
  • Wieprzowina
  • Łopatka wieprzowa bez kości QAFP

Łopatka wieprzowa bez kości QAFP

Łopatka jest bardzo uniwersalna ponieważ możemy z niej przyrządzić wiele dań np. gulasz , mielone czy pieczeń .

Cena: 29,00 PLN / kg

Łopatka wieprzowa bez kości QAFP
Mięso pochodzi z firmy ,,Viando '' , która istnieje na rynku od 25 lat . Posiadają własną hodowlę z Kujaw , co pozwala kontrolować jakośc surowca użytego do produkcji wędlin jak i mięsa kulinarnego . Zakład posiada certyfikaty Zarządzania Jakością IFS ( Inernational Food Standard) , BRC (Międzynarodowy Standard Bezpieczeństwa Żywności ) , certyfikat QAFP . W hodowli wykorzystywane są 3 rasy : Polska Biała Zwisłoucha (PBZ) , Wielka Biała Polska (WBP) i w najmniejszym stopniu Duroc - rasa ojcowska , pochodzi z USA .
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Schab wieprzowy bez kości QAFP

Schab wieprzowy bez kości QAFP

To chyba najsmaczniejsza część tak ceniona przez wielu z nas . Najczęściej gości na naszych stołach w postaci ,,kotleta schabowego”. Dzięki ocenie barwy i marmurkowatości mięsa mamy pewność ,że nasz schabowy będzie miękki bez konieczności rozbijania . Wystarczy lekko ugnieść go wewnętrzną stroną dłoni i doprawić .
37,00 PLN / kg
Wybierz
Polędwiczki wieprzowe QAFP

Polędwiczki wieprzowe QAFP

To szlachetny kawałek bardzo delikatnego mięsa . Polecamy na szaszłyk , do szybkiego smażenia . Mięso jest wyjątkowo miękkie , kruche i soczyste . Nie powinniśmy smażyć go zbyt długo , ponieważ stanie się twarde i suche . Certyfikat QAFP daje gwarancję , że mięso pozbawione jest wad jakości . Polędwiczki dostarczane są do sklepu trzy razy w tygodniu .
43,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa przednia cięta

Golonka wieprzowa przednia cięta

Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przed pieczeniem koniecznie peklować minimum 24 godziny w solance z solą i przyprawami. Przednia golonka charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu oraz kruchym, kleistym mięsem .Smakosze wiedzą, że z gotowanej golonki najlepsza jest skóra i tłuszcz. W naszym sklepie oferowana jest w postaci ciętej na pół w wadze około 0,3 kg.
23,00 PLN / kg
Żeberka wieprzowe paski extra

Żeberka wieprzowe paski extra

Żeberka polecamy do duszenia lub smażenia na grillu , na wywar np. do kapuśniaku .
35,00 PLN / kg
Szynka myszka wieprzowa bez kosci QAFP

Szynka myszka wieprzowa bez kosci QAFP

Szynka kulka tak zwana myszka , zrazowa górna , zrazowa dolna , ligawka i ogonówka to właśnie cała szynka wieprzowa . W handlu najczęściej spotykamy kulkę . Kształt kuli sprawia , że ma szeroki przekrój , zwartą budowę i idealnie nadaje się do pieczenia w całości . Jest dobrze obrobiona , pozbawiona błon i tłuszczu . Ponieważ ten kawałek mięsa jest bardzo delikatny świetnie nadaje się na szaszłyk lub sznycelki .
33,00 PLN / kg
Boczek wieprzowy bez skóry , bez żeber rolowany

Boczek wieprzowy bez skóry , bez żeber rolowany

Idealny do pieczenia w całości w formie rolady. Boczek jest selekcjonowany na etapie rozbioru , wybierane są najchudsze kawałki i rolowane .
33,00 PLN / kg
Wybierz
Schab wieprzowy z kością i z tłuszczem

Schab wieprzowy z kością i z tłuszczem

Tłuszczyk nadaje dodatkowych walorów smakowych i aromatycznych .Schab z kością wymaga nieco dłuższej obróbki termicznej , ponieważ mięso przy kości musi osiągnąć odpowiednią temperaturę .
32,00 PLN / kg
Wybierz
Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Doskonała na pieczeń i do wyrobu szynki gotowanej. Ciekawy przepis na pieczenie szynki z chrupiącą skórką : http://samiraka.blox.pl/2015/02/Wieprzowa-sztuka-miesa-z-super-chrupiaca-skorka.html .
33,00 PLN / kg
Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową bez kości

Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową bez kości

Polecamy do pieczenia .Okrywa tłuszczowa zapewnia odpowiednie nawilżenie mięsa podczas pieczenia i podniesie smak i aromat potrawy .Mięso należy natrzeć solą , przyprawami i pozostawić w chłodnym miejscu na minimum 24 godziny .
37,00 PLN / kg
Wybierz
Wątroba z indyka

Wątroba z indyka

Świetnie smakuje duszona z cebulą , jabłkiem i przyprawami . Niezastąpiona przy wyrobie pasztetów i kaszanek . Wątroba zawiera bardzo wiele witamin z grupy B: B12,B3,B2 oraz witaminy B9. czyli kwasu foliowego.Jest również bogatym źródłem żelaza.Zawiera więcej żelaza niż jakikolwiek rodzaj mięsa. Jedzenie wątróbki zapobiega niedoborom żelaza i chroni przed anemią .
23,00 PLN / kg
Stek minutowy z antrykotu marmurkowego

Stek minutowy z antrykotu marmurkowego

Polecamy do krótkiego smażenia . Mięso smażymy około 1 minuty z każdej strony pod koniec smażenia solimy , można użyć pieprzu czarnego .
110,00 PLN / kg
Skrzydła indyka

Skrzydła indyka

Popularne mięso na wywary do wszelkiego rodzaju zup . Można łączyć z mięsem z kury lub wołowiną z kością dzięki czemu nasz bulion będzie miał głębszy smak .
15,00 PLN / kg
Żołądki z indyka

Żołądki z indyka

Polecamy na gulasz lub jako dodatek do rosołu . Żołądki są bardzo chude można z nich przyrządzić smakowity sos .
24,00 PLN / kg
Rostbef wołowy bez kości

Rostbef wołowy bez kości

Delikatne , bardzo chude mięso wołowe . Cały kawałek waży okolo 1,5kg .
65,00 PLN / kg
Wybierz
Udziec wołowy

Udziec wołowy

Miękki kawałek z tylnej ćwiartki nadający się do duszenia lub pieczenia pod przykryciem . Idealny na zrazy , bitki w sosie , na gulasz , na tatar .
46,00 PLN / kg
49,00 PLN
Wybierz
Antrykot wołowy bez kości

Antrykot wołowy bez kości

Jedyna porcja lepszego mięsa znajdująca się w przedniej ćwiartce. Antrykot charakteryzuje się przerostem tłuszczu widocznym w porzecznym przekroju. Najlepszy kawałek to Rib Eye z oczkiem tłuszczu w środku. Idealny na steki, do duszenia, gotowania i na hamburgery.
59,00 PLN / kg
Wybierz

Klienci, którzy kupili: Łopatka wieprzowa bez kości QAFP, kupili również:

Schab wieprzowy bez kości QAFP

Schab wieprzowy bez kości QAFP

To chyba najsmaczniejsza część tak ceniona przez wielu z nas . Najczęściej gości na naszych stołach w postaci ,,kotleta schabowego”. Dzięki ocenie barwy i marmurkowatości mięsa mamy pewność ,że nasz schabowy będzie miękki bez konieczności rozbijania . Wystarczy lekko ugnieść go wewnętrzną stroną dłoni i doprawić .
37,00 PLN / kg
Wybierz
Mielone wołowe

Mielone wołowe

Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Zawiera niewielką ilość tłuszczu wołowego (5-10%) . Mięso mielone na zamówienie w naszym sklepie stacjonarnym .
33,00 PLN / kg
Filety z piersi kurczaka

Filety z piersi kurczaka

To chude i delikatne mięso . Idealne na szybki obiad .
29,00 PLN / kg
Mielone udo indycze

Mielone udo indycze

Mięso z niewielką zawartością tłuszczu -polecane na kotlety mielone.
27,00 PLN / kg
Filet z piersi indyka

Filet z piersi indyka

Polecamy do pieczenia w całości, na sznycle, do mielenia, na delikatny gulasz.
37,00 PLN / kg
Wybierz
Szynka myszka wieprzowa bez kosci QAFP

Szynka myszka wieprzowa bez kosci QAFP

Szynka kulka tak zwana myszka , zrazowa górna , zrazowa dolna , ligawka i ogonówka to właśnie cała szynka wieprzowa . W handlu najczęściej spotykamy kulkę . Kształt kuli sprawia , że ma szeroki przekrój , zwartą budowę i idealnie nadaje się do pieczenia w całości . Jest dobrze obrobiona , pozbawiona błon i tłuszczu . Ponieważ ten kawałek mięsa jest bardzo delikatny świetnie nadaje się na szaszłyk lub sznycelki .
33,00 PLN / kg
Karkówka wieprzowa bez kości QAFP

Karkówka wieprzowa bez kości QAFP

Najlepsza na grill i do pieczenia w całości .Dzięki selekcji i certyfikatowi QAFP zawsze dostajemy miękki i soczysty kawałek . Na życzenie zmiękczamy plastry w kotleciarce , która nacina włókna czyniąc mięso jeszcze bardziej kruchym . Mięso dostarczane jest do sklepu trzy razy w tygodniu . Cała karkówka QAFP waży 1,5 -2kg .
37,00 PLN / kg
Wybierz
Polędwiczki wieprzowe QAFP

Polędwiczki wieprzowe QAFP

To szlachetny kawałek bardzo delikatnego mięsa . Polecamy na szaszłyk , do szybkiego smażenia . Mięso jest wyjątkowo miękkie , kruche i soczyste . Nie powinniśmy smażyć go zbyt długo , ponieważ stanie się twarde i suche . Certyfikat QAFP daje gwarancję , że mięso pozbawione jest wad jakości . Polędwiczki dostarczane są do sklepu trzy razy w tygodniu .
43,00 PLN / kg
Kiełbasa biała surowa

Kiełbasa biała surowa

Tradycyjna kiełbasa biała surowa . Dobrze doprawiona majerankiem ,czosnkiem i pieprzem .
36,00 PLN / kg
Kiełbasa biała delikatesowa surowa

Kiełbasa biała delikatesowa surowa

Surowa kiełbasa wieprzowa doprawiona solą , majerankiem , pieprzem i czosnkiem . Osłonka naturalna o średnicy około 1cm .
38,00 PLN / kg
Podudzie z kurczaka

Podudzie z kurczaka

Podudzia to tak zwane ,,pałeczki ‘’ .Polecamy do pieczenia w piekarniku , na grillu , do smażenia na patelni ,oraz na galaretki ze względu na dosyć wysoką zawartość żelatyny . Wymagają nieco dłuższego pieczenia . Mięso po upieczeniu jest jędrne i wilgotne . Niewielka ilość tłuszczu podkreśla ich delikatny smak ..
16,00 PLN / kg
Filety z piersi kaczki pekińskiej

Filety z piersi kaczki pekińskiej

Mięso z piersi kaczki bez kości ze skórą .Jedna pojedyńcza pierś z kaczki waży około 0,25kg .
52,00 PLN / kg
Burgery wołowe

Burgery wołowe

Waga około 120 - 150 gram , doprawione solą i firmową mieszanką przypraw .
40,00 PLN / kg
Skrzydełka z kurczaka

Skrzydełka z kurczaka

Diabelskie skrzydełka …mniam . To często niedoceniany kawałek mięsa . Polecamy na grilla lub na wywary i galaretki . Dla smakoszy lubiących sobie trochę pocmokać .Skrzydełka doskonale nadają się na grilla lub na esencjonalny szybki w przygotowaniu wywar .
16,00 PLN / kg
Golonki z indyka

Golonki z indyka

Golonka to dolna część nogi indyka. Mięso po obróbce termicznej jest kruche i jędrne. Duże golonki przed sprzedażą są przecinane na pół . Jedna mała golonka lub połowa dużej waży około 0,3- 0,4kg
16,00 PLN / kg
Filet z piersi kurczaka zagrodowego

Filet z piersi kurczaka zagrodowego

Polecamy dla małych dzieci. Bogate źródło łatwo przyswajalnego białka .
40,00 PLN / kg
Blog

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kontakt@ukuby.pl


Jesteśmy na

Copyright © 2021
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Schab wieprzowy bez kości QAFP

Schab wieprzowy bez kości QAFP

To chyba najsmaczniejsza część tak ceniona przez wielu z nas . Najczęściej gości na naszych stołach w postaci ,,kotleta schabowego”. Dzięki ocenie barwy i marmurkowatości mięsa mamy pewność ,że nasz schabowy będzie miękki bez konieczności rozbijania . Wystarczy lekko ugnieść go wewnętrzną stroną dłoni i doprawić .
37,00 PLN / kg
Wybierz
Polędwiczki wieprzowe QAFP

Polędwiczki wieprzowe QAFP

To szlachetny kawałek bardzo delikatnego mięsa . Polecamy na szaszłyk , do szybkiego smażenia . Mięso jest wyjątkowo miękkie , kruche i soczyste . Nie powinniśmy smażyć go zbyt długo , ponieważ stanie się twarde i suche . Certyfikat QAFP daje gwarancję , że mięso pozbawione jest wad jakości . Polędwiczki dostarczane są do sklepu trzy razy w tygodniu .
43,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa przednia cięta

Golonka wieprzowa przednia cięta

Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przed pieczeniem koniecznie peklować minimum 24 godziny w solance z solą i przyprawami. Przednia golonka charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu oraz kruchym, kleistym mięsem .Smakosze wiedzą, że z gotowanej golonki najlepsza jest skóra i tłuszcz. W naszym sklepie oferowana jest w postaci ciętej na pół w wadze około 0,3 kg.
23,00 PLN / kg
Żeberka wieprzowe paski extra

Żeberka wieprzowe paski extra

Żeberka polecamy do duszenia lub smażenia na grillu , na wywar np. do kapuśniaku .
35,00 PLN / kg
Szynka myszka wieprzowa bez kosci QAFP

Szynka myszka wieprzowa bez kosci QAFP

Szynka kulka tak zwana myszka , zrazowa górna , zrazowa dolna , ligawka i ogonówka to właśnie cała szynka wieprzowa . W handlu najczęściej spotykamy kulkę . Kształt kuli sprawia , że ma szeroki przekrój , zwartą budowę i idealnie nadaje się do pieczenia w całości . Jest dobrze obrobiona , pozbawiona błon i tłuszczu . Ponieważ ten kawałek mięsa jest bardzo delikatny świetnie nadaje się na szaszłyk lub sznycelki .
33,00 PLN / kg
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy