• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Deutschland - Thermo-Box-Versand
  • Zwrot termo-boxów - warunki wysyłki.
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Kujaw
    • Wędliny z Liszek
    • Rolady i pieczenie
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Smolarka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny z Podstolic
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wyroby z "Górnej"
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Wędliny z masarni Czekaj
    • Przysmaki europejskie
    • Pozostałe wędliny
    • Tradycyjne Jadło
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Garmażerka
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Kujaw
      • Wędliny z Liszek
      • Rolady i pieczenie
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Smolarka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny z Podstolic
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wyroby z "Górnej"
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Wędliny z masarni Czekaj
      • Przysmaki europejskie
      • Pozostałe wędliny
      • Tradycyjne Jadło
  • Strona główna
  • Mięso
  • Wołowina
  • Rostbef sezonowany

Rostbef sezonowany

Rostbef wołowy sezonowany 21 dni .

Cena: 110,00 PLN / kg

Rostbef sezonowany
Rostbef sezonowany na mokro 21 dni i 3-7 dni na sucho . Smażymy krótko , jednakże należy uwzględnić pożądany stopień wysmażenia .
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Mostek wołowy bez kości

Mostek wołowy bez kości

Mostek wołowy możemy przeznaczyć na roladę , na gulasz , pastrami - jest odpowiednio uformowany i związany elastycznymi gumkami . Mięso należy natrzeć solą i przyprawami i odstawić na kilka dni . Na życzenie , doprawiamy mięso pieprzem i solimy .
29,00 PLN / kg
Łój wołowy

Łój wołowy

Niezbędny dodatek do kołdunów ,pasztetów itp.
15,00 PLN / kg
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
110,00 PLN / kg
Boczek wieprzowy bez skóry i bez żeber , ekologiczny BIO

Boczek wieprzowy bez skóry i bez żeber , ekologiczny BIO

Sprzedawany w kawałkach pakowanych vacum lub luzem.Całe kawałki zapakowane są próżniowo u producenta w kawałki ok 1kg. Na życzenie otwieramy opakowanie i sprzedajemy mniejsze porcje w opakowaniu sklepowym .
47,00 PLN / kg
Wybierz
Pierścienie szpikowe

Pierścienie szpikowe

Na wywar , do pieczenia . Szpik wołowy zawiera bardzo dużo wartościowych składników odżywczych.
12,00 PLN / kg
Mielone wołowe

Mielone wołowe

Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Zawiera niewielką ilość tłuszczu wołowego (5-10%) . Mięso mielone na zamówienie w naszym sklepie stacjonarnym .
33,00 PLN / kg
Burgery wołowe

Burgery wołowe

Waga około 120 - 150 gram , doprawione solą i firmową mieszanką przypraw .
40,00 PLN / kg
Polędwica wołowa

Polędwica wołowa

Pochodzi z tylnej części , jest to szlachetny , bardzo miękki kawałek wykrojony ze środka rostbefu . Idealny na steki z grilla lub patelni . .
145,00 PLN / kg
Wybierz
Karkówka wołowa bez kości

Karkówka wołowa bez kości

To dobry kawałek na gulasz do mielenia lub na wywary . Możemy z niej zrobić kruchą i soczystą pieczeń .Cechą charakterystyczną są przerosty tłuszczu . Mięso odpowiednie na burgery do duszenia lub gotowania
33,00 PLN / kg
Wybierz
Antrykot wołowy bez kości

Antrykot wołowy bez kości

Jedyna porcja lepszego mięsa znajdująca się w przedniej ćwiartce. Antrykot charakteryzuje się przerostem tłuszczu widocznym w porzecznym przekroju. Najlepszy kawałek to Rib Eye z oczkiem tłuszczu w środku. Idealny na steki, do duszenia, gotowania i na hamburgery.
59,00 PLN / kg
Wybierz
Goleń wołowa z kością - ossobuco

Goleń wołowa z kością - ossobuco

Bardzo dobre mięso do gotowania rosołu i wywarów . Kość i szpik w niej zawarty do dodatkowy element wpływający na wartość wywaru .
29,00 PLN / kg
Bestseller
Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Standardowo steki kroimy na grubość około 1,5 - 2cm . Wycinane są z środkowej części polędwicy .Nie wymagają rozbijania tłuczkiem , wystarczy przed smażeniem delikatnie rozgnieść mięso dłonią . Steki doprawiamy ulubionymi przyprawami (np.świeżo zmielony czarny pieprz, świeży rozmaryn) , solimy , smarujemy oliwą i odkładamy w chłodne miejsce . Na 1 godzinę przed smażeniem mięso doprowadzamy do temperatury pokojowej , dzięki temu szybciej osiągnie pożądaną temperaturę w centrum kawałka - będzie soczyste i miękkie .
185,00 PLN / kg
Stek z antrykotu - Hereford

Stek z antrykotu - Hereford

Doskonały do smażenia i gotowania . Dzięki licznym przerostom mięso jest soczyste i smakowite . Antrykot pochodzi ze szlachetnej rasy mięsnej Hereford. 1 stek waży około 800-1000 gram .
120,00 PLN / kg
Antrykot  z kością

Antrykot z kością

Polecamy do duszenia, na wywary .
49,00 PLN / kg
Wybierz
Antrykot wołowy marmurkowy

Antrykot wołowy marmurkowy

Najlepszy kawałek mięsa na steki.Selekcjonowany na etapie rozbioru tuszy. Dzięki licznym przerostom tłuszczu mięso jest miękkie i soczyste. Nadaje się przede wszyskim do krótkiego smażenia lub grilowania .
110,00 PLN / kg
Wybierz
Udziec wołowy -ligawa

Udziec wołowy -ligawa

Chudy kawałek z tylnej ćwiartki idealny na bitki , zrazy , na tatara .
51,00 PLN / kg
Wybierz
Udziec wołowy - krzyżowa / steakhuefte

Udziec wołowy - krzyżowa / steakhuefte

To nasz ulubiony kawałek chudego udźca . Bardzo dobry na steki , lub szybki gulasz . Łączy w sobie cechy polędwicy i rostbefu . Odpowiednio ucięty i umiejętnie przygotowany jest naprawdę delikatny i smaczny .
66,00 PLN / kg
Wybierz
Szponder wołowy -żeberka

Szponder wołowy -żeberka

Nadaje się na wywary , wymaga długiego gotowania . Tłuszcz znajdujący się na żebrach podkreśla smak bulionu a kość jest dodatkowym składnikiem oddającym cenne dla nas składniki pokarmowe . Sprzedawany w małych kawałkach około 300-400 gram .
32,00 PLN / kg
Policzki wołowe

Policzki wołowe

Bardzo smaczne kleiste mięso .Wymaga długiego duszenia , najlepiej smakują z warzywami .
39,00 PLN / kg

Klienci, którzy kupili: Rostbef sezonowany, kupili również:

Schab wieprzowy bez kości QAFP

Schab wieprzowy bez kości QAFP

To chyba najsmaczniejsza część tak ceniona przez wielu z nas . Najczęściej gości na naszych stołach w postaci ,,kotleta schabowego”. Dzięki ocenie barwy i marmurkowatości mięsa mamy pewność ,że nasz schabowy będzie miękki bez konieczności rozbijania . Wystarczy lekko ugnieść go wewnętrzną stroną dłoni i doprawić .
37,00 PLN / kg
Wybierz
Burgery wołowe

Burgery wołowe

Waga około 120 - 150 gram , doprawione solą i firmową mieszanką przypraw .
40,00 PLN / kg
Filet z piersi kurczaka zagrodowego

Filet z piersi kurczaka zagrodowego

Polecamy dla małych dzieci. Bogate źródło łatwo przyswajalnego białka .
40,00 PLN / kg
Łopatka wieprzowa bez kości QAFP

Łopatka wieprzowa bez kości QAFP

Łopatka jest bardzo uniwersalna ponieważ możemy z niej przyrządzić wiele dań np. gulasz , mielone czy pieczeń .
29,00 PLN / kg
Wybierz
Pierścienie szpikowe

Pierścienie szpikowe

Na wywar , do pieczenia . Szpik wołowy zawiera bardzo dużo wartościowych składników odżywczych.
12,00 PLN / kg
Mostek wołowy bez kości

Mostek wołowy bez kości

Mostek wołowy możemy przeznaczyć na roladę , na gulasz , pastrami - jest odpowiednio uformowany i związany elastycznymi gumkami . Mięso należy natrzeć solą i przyprawami i odstawić na kilka dni . Na życzenie , doprawiamy mięso pieprzem i solimy .
29,00 PLN / kg
Szynka staropolska ekologiczna BIO

Szynka staropolska ekologiczna BIO

Tradycyjna szynka wieprzowa z tłuszczem . Bardzo krucha i delikatna .
120,00 PLN / kg
Wybierz
Antrykot wołowy bez kości

Antrykot wołowy bez kości

Jedyna porcja lepszego mięsa znajdująca się w przedniej ćwiartce. Antrykot charakteryzuje się przerostem tłuszczu widocznym w porzecznym przekroju. Najlepszy kawałek to Rib Eye z oczkiem tłuszczu w środku. Idealny na steki, do duszenia, gotowania i na hamburgery.
59,00 PLN / kg
Wybierz
Kabanosy wieprzowe

Kabanosy wieprzowe

Dobrze wysuszone i przyprawione kabanosy wieprzowe . Waga jednego kabanosa to 0,03kg.
79,00 PLN / kg
Kiełbasa myśliwska

Kiełbasa myśliwska

Krucha wieprzowa kiełbasa doprawiona pieprzem , solą , odrobiną czosnku .Do dłuższego przechowywania , można ją podsuszyć w domowej spiżarce . Jedna kiełbasa waży około 0,08kg .
75,00 PLN / kg
Karkówka cielęca bez kości

Karkówka cielęca bez kości

Nadaje się do zmielenia , na gulasz , do duszenia . Charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu .
52,00 PLN / kg
Wybierz
Łój wołowy

Łój wołowy

Niezbędny dodatek do kołdunów ,pasztetów itp.
15,00 PLN / kg
Boczek surowy wędzony

Boczek surowy wędzony

Boczek wieprzowy bez kości wędzony na zimno.
52,00 PLN / kg
Wybierz
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
110,00 PLN / kg
Skrzydełka z kurczaka

Skrzydełka z kurczaka

Diabelskie skrzydełka …mniam . To często niedoceniany kawałek mięsa . Polecamy na grilla lub na wywary i galaretki . Dla smakoszy lubiących sobie trochę pocmokać .Skrzydełka doskonale nadają się na grilla lub na esencjonalny szybki w przygotowaniu wywar .
16,00 PLN / kg
Gulaszowe wołowe

Gulaszowe wołowe

Niewielkie kawałki mięsa wołowego w formie kostki o wymiarach około 5-10mm. Tak przygotowane mięso wrzucamy na rozgrzany olej, doprawiamy solą i przyprawami.
39,00 PLN / kg
Blog

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kontakt@ukuby.pl


Jesteśmy na

Copyright © 2021
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Mostek wołowy bez kości

Mostek wołowy bez kości

Mostek wołowy możemy przeznaczyć na roladę , na gulasz , pastrami - jest odpowiednio uformowany i związany elastycznymi gumkami . Mięso należy natrzeć solą i przyprawami i odstawić na kilka dni . Na życzenie , doprawiamy mięso pieprzem i solimy .
29,00 PLN / kg
Łój wołowy

Łój wołowy

Niezbędny dodatek do kołdunów ,pasztetów itp.
15,00 PLN / kg
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
110,00 PLN / kg
Boczek wieprzowy bez skóry i bez żeber , ekologiczny BIO

Boczek wieprzowy bez skóry i bez żeber , ekologiczny BIO

Sprzedawany w kawałkach pakowanych vacum lub luzem.Całe kawałki zapakowane są próżniowo u producenta w kawałki ok 1kg. Na życzenie otwieramy opakowanie i sprzedajemy mniejsze porcje w opakowaniu sklepowym .
47,00 PLN / kg
Wybierz
Pierścienie szpikowe

Pierścienie szpikowe

Na wywar , do pieczenia . Szpik wołowy zawiera bardzo dużo wartościowych składników odżywczych.
12,00 PLN / kg
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy