• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Deutschland - Thermo-Box-Versand
  • Zwrot termo-boxów - warunki wysyłki.
  • Lieferungen nach Berlin
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Kujaw
    • Wędliny z Liszek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny z Podstolic
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wyroby z "Górnej"
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Wędliny z masarni Czekaj
    • Przysmaki europejskie
    • Pozostałe wędliny
    • Tradycyjne Jadło
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Garmażerka
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Kujaw
      • Wędliny z Liszek
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny z Podstolic
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wyroby z "Górnej"
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Wędliny z masarni Czekaj
      • Przysmaki europejskie
      • Pozostałe wędliny
      • Tradycyjne Jadło
  • Strona główna
  • Mięso
  • Wieprzowina
  • Schab z kością z tłuszczem i z żeberkiem

Schab z kością z tłuszczem i z żeberkiem

Polecamy do smażenia .

Cena: 41,00 PLN / kg

Schab z kością z tłuszczem i z żeberkiem
Tłuszcz spełnia w tym kawałku bardzo ważną rolę poniewaź dzięki niemu mięso nabiera smaku i jest soczyste .
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Żeberka wieprzowe paski extra

Żeberka wieprzowe paski extra

Żeberka polecamy do duszenia lub smażenia na grillu , na wywar np. do kapuśniaku .
43,00 PLN / kg
Boczek wieprzowy bez skóry , bez żeber rolowany

Boczek wieprzowy bez skóry , bez żeber rolowany

Idealny do pieczenia w całości w formie rolady. Boczek jest selekcjonowany na etapie rozbioru , wybierane są najchudsze kawałki i rolowane .
39,00 PLN / kg
Wybierz
Golonka wieprzowa przednia cięta

Golonka wieprzowa przednia cięta

Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przed pieczeniem koniecznie peklować minimum 24 godziny w solance z solą i przyprawami. Przednia golonka charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu oraz kruchym, kleistym mięsem .Smakosze wiedzą, że z gotowanej golonki najlepsza jest skóra i tłuszcz. W naszym sklepie oferowana jest w postaci ciętej na pół w wadze około 0,3 kg.
34,00 PLN / kg
Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Doskonała na pieczeń i do wyrobu szynki gotowanej. Ciekawy przepis na pieczenie szynki z chrupiącą skórką : http://samiraka.blox.pl/2015/02/Wieprzowa-sztuka-miesa-z-super-chrupiaca-skorka.html .
39,00 PLN / kg
Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową i ze skórą,  bez kości

Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową i ze skórą, bez kości

Polecamy do pieczenia .Okrywa tłuszczowa zapewnia odpowiednie nawilżenie mięsa podczas pieczenia i podniesie smak i aromat potrawy .Mięso należy natrzeć solą , przyprawami i pozostawić w chłodnym miejscu na minimum 24 godziny .
47,00 PLN / kg
Wybierz
Szaszłyki wołowe

Szaszłyki wołowe

Szaszłyk z polędwicy wołowej doprawiony solą , pieprzem i olejem rzepakowym . Składniki : polędwica wołowa odbłoniona , boczek wędzony -wieprzowy ( peklosól ) , cebula . Na życzenie możemy zrobić z świeżym wieprzowym boczkiem lub słoniną ( proszę dopisac w uwagach do zamówienia) . Waga jednego szaszłyka to około 400- 450g - na życzenie robimy mniejsze .
200,00 PLN / kg
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
195,00 PLN / kg
Szaszłyki wieprzowe

Szaszłyki wieprzowe

Zrobiony z uprzednio zapeklowanego mięsa z szynki wieprzowej. Znakomity w smaku, do pieczenia na patelni, na grillu i w piekarniku.
49,00 PLN / kg
Cote de Boeuf

Cote de Boeuf

Stek cięty z części żebrowej antrykotu. Sezonowany na sucho 14 dni . Steki tniemy na 2,5cm , jeden kawałek waży około 500g.
180,00 PLN / kg
Zrazy wołowe faszerowane

Zrazy wołowe faszerowane

Zrazy przygotowywane są z wołowiny zrazowej . Mięso jest doprawione solą , świeżo zmielonym pieprzem , musztardą sarepską w środku znajduje się ogórek kiszony ekologiczny cebula i słonina wieprzowa . Zrazy są rozbite zawinięte i spięte wykałaczkami . Waga jednego z zraza to około 200g . Proszę napisać w uwagach do zamówienia potrzebną ilość sztuk .
90,00 PLN / kg
Kości cielęce extra

Kości cielęce extra

Nadają się na wywary . Mają niewielką ilość mięsa .
20,00 PLN / kg
Kości wieprzowe karkowe/schabowe

Kości wieprzowe karkowe/schabowe

Najlepsze do gotowania typowo polskich zup, pomidorowej , ogórkowej , kapuśniaku.
20,00 PLN / kg
Wątroba cielęca

Wątroba cielęca

Z pośród innych wyróżnia sie delikatnością i kruchością.Odpowiednio przyrządzona , smażona , z dodatkiem przypraw stanowi niewątpliwy przysmak.
55,00 PLN / kg
Porcje rosołowe z kaczki pekińskiej

Porcje rosołowe z kaczki pekińskiej

Możemy z nich przygotować bardzo smaczny i odżywczy wywar .
35,00 PLN / kg
Słonina wieprzowa bez skóry ekologiczna BIO

Słonina wieprzowa bez skóry ekologiczna BIO

Najlepszy domowy smalczyk można przygotować właśnie z takiej słoninki. Po dodaniu cebulki,ziół i jabłka stanowi przysmak. Jest również niezbędna do przygotowania szaszłyka i niektórych grilowanych potraw.
33,00 PLN / kg
Polędwica wołowa

Polędwica wołowa

Pochodzi z tylnej części , jest to szlachetny , bardzo miękki kawałek wykrojony ze środka rostbefu . Idealny na steki z grilla lub patelni . .
230,00 PLN / kg
Wybierz

Klienci, którzy kupili: Schab z kością z tłuszczem i z żeberkiem, kupili również:

Mielone wołowe

Mielone wołowe

Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Zawiera niewielką ilość tłuszczu wołowego (5-10%) . Mięso mielone na zamówienie w naszym sklepie stacjonarnym .
55,00 PLN / kg
Boczek wieprzowy bez skóry i bez żeber , ekologiczny BIO

Boczek wieprzowy bez skóry i bez żeber , ekologiczny BIO

Sprzedawany w kawałkach pakowanych vacum lub luzem.Całe kawałki zapakowane są próżniowo u producenta w kawałki ok 1kg. Na życzenie otwieramy opakowanie i sprzedajemy mniejsze porcje w opakowaniu sklepowym .
65,00 PLN / kg
Wybierz
Boczek wieprzowy bez skóry , bez żeber rolowany

Boczek wieprzowy bez skóry , bez żeber rolowany

Idealny do pieczenia w całości w formie rolady. Boczek jest selekcjonowany na etapie rozbioru , wybierane są najchudsze kawałki i rolowane .
39,00 PLN / kg
Wybierz
Wątroba wołowa

Wątroba wołowa

Bogate źródło witamin i minerałów .
25,00 PLN / kg
Goleń wołowa z kością - ossobuco

Goleń wołowa z kością - ossobuco

Bardzo dobre mięso do gotowania rosołu i wywarów . Kość i szpik w niej zawarty do dodatkowy element wpływający na wartość wywaru .
45,00 PLN / kg
Bestseller
Kości cielęce extra

Kości cielęce extra

Nadają się na wywary . Mają niewielką ilość mięsa .
20,00 PLN / kg
Schab wieprzowy z kością i z tłuszczem

Schab wieprzowy z kością i z tłuszczem

Tłuszczyk nadaje dodatkowych walorów smakowych i aromatycznych .Schab z kością wymaga nieco dłuższej obróbki termicznej , ponieważ mięso przy kości musi osiągnąć odpowiednią temperaturę .
41,00 PLN / kg
Wybierz
Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Doskonała na pieczeń i do wyrobu szynki gotowanej. Ciekawy przepis na pieczenie szynki z chrupiącą skórką : http://samiraka.blox.pl/2015/02/Wieprzowa-sztuka-miesa-z-super-chrupiaca-skorka.html .
39,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa tylna

Golonka wieprzowa tylna

Tylna golonka charakteryzuje się bardzo dużą ilością mięsa . W zależności od miejsca cięcia waży ok. 0,7 – 1,2kg . Golonkę należy peklować minimum 24 godziny. Gotujemy do uzyskania miękkości, następnie można ją opiec w piekarniku . Mięso po ugotowaniu jest kruche i jędrne .
34,00 PLN / kg
Pierścienie szpikowe

Pierścienie szpikowe

Na wywar , do pieczenia . Szpik wołowy zawiera bardzo dużo wartościowych składników odżywczych.
20,00 PLN / kg
Słonina wieprzowa bez skóry ekologiczna BIO

Słonina wieprzowa bez skóry ekologiczna BIO

Najlepszy domowy smalczyk można przygotować właśnie z takiej słoninki. Po dodaniu cebulki,ziół i jabłka stanowi przysmak. Jest również niezbędna do przygotowania szaszłyka i niektórych grilowanych potraw.
33,00 PLN / kg
Kiełbasa swojska

Kiełbasa swojska

Krucha kiełbasa o luźnej konsystencji lekko rozsypującej się pod naciskiem . Dobrze uwędzona i parzona . Posiada bardzo prosty skład : mięso , sól , przyprawy naturalne : czosnek , pieprz . Jedna długość kiełbasy ( do zgięcia ) waży 0,25kg , całe pętko 0,5kg .
66,00 PLN / kg
Wątroba z gęsi

Wątroba z gęsi

Wątróbka to bogate żródło cennych witamin i minerałów . Można ją dusić na patelni lub w piekarniku . Jest to kluczowy składnik do wyrobu pasztetu z gęsi .
50,00 PLN / kg
Nogi wieprzowe przednie

Nogi wieprzowe przednie

Najchętniej kupowane przez naszych klientów są właśnie nogi przednie , to podstawowy produkt do zrobienia galarety .
25,00 PLN / kg
Kebaby jagnięce

Kebaby jagnięce

Robiony na zamówienie z łopatki i udźca jagnięcego z dodatkiem świeżej kolendry .
150,00 PLN / kg
Szynka wędzona

Szynka wędzona

Soczysta szynka wieprzowa ręcznie wiązana z dwóch zrazówek . Bardzo popularna wśród klientów od wielu lat , kupowana na co dzień jako dodatek do kanapek lub na półmiski .
84,00 PLN / kg
Wybierz
Blog

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kontakt@ukuby.pl


Jesteśmy na

Copyright © 2023
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Żeberka wieprzowe paski extra

Żeberka wieprzowe paski extra

Żeberka polecamy do duszenia lub smażenia na grillu , na wywar np. do kapuśniaku .
43,00 PLN / kg
Boczek wieprzowy bez skóry , bez żeber rolowany

Boczek wieprzowy bez skóry , bez żeber rolowany

Idealny do pieczenia w całości w formie rolady. Boczek jest selekcjonowany na etapie rozbioru , wybierane są najchudsze kawałki i rolowane .
39,00 PLN / kg
Wybierz
Golonka wieprzowa przednia cięta

Golonka wieprzowa przednia cięta

Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przed pieczeniem koniecznie peklować minimum 24 godziny w solance z solą i przyprawami. Przednia golonka charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu oraz kruchym, kleistym mięsem .Smakosze wiedzą, że z gotowanej golonki najlepsza jest skóra i tłuszcz. W naszym sklepie oferowana jest w postaci ciętej na pół w wadze około 0,3 kg.
34,00 PLN / kg
Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Doskonała na pieczeń i do wyrobu szynki gotowanej. Ciekawy przepis na pieczenie szynki z chrupiącą skórką : http://samiraka.blox.pl/2015/02/Wieprzowa-sztuka-miesa-z-super-chrupiaca-skorka.html .
39,00 PLN / kg
Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową i ze skórą,  bez kości

Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową i ze skórą, bez kości

Polecamy do pieczenia .Okrywa tłuszczowa zapewnia odpowiednie nawilżenie mięsa podczas pieczenia i podniesie smak i aromat potrawy .Mięso należy natrzeć solą , przyprawami i pozostawić w chłodnym miejscu na minimum 24 godziny .
47,00 PLN / kg
Wybierz
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy