• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Niemcy-wysyłka w termo-box
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Kujaw
    • Wędliny z Liszek
    • Rolady i pieczenie
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Smolarka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny z Podstolic
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wyroby z "Górnej"
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Wędliny z masarni Czekaj
    • Przysmaki europejskie
    • Pozostałe wędliny
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Garmażerka
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Kujaw
      • Wędliny z Liszek
      • Rolady i pieczenie
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Smolarka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny z Podstolic
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wyroby z "Górnej"
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Wędliny z masarni Czekaj
      • Przysmaki europejskie
      • Pozostałe wędliny
  • Wir bringen einkaufen nach Deutschland
  • Strona główna
  • Mięso
  • Drób świeży i mrożony
  • Indyk
  • Udziec indyczy bez kości i bez skóry

Udziec indyczy bez kości i bez skóry

Bardzo uniwersalne mięso ,można z niego zrobić gulasz , upiec w całości , strogonowa , kotlety mielone i wiele innych potraw . Wymaga duszenia . Po przygotowaniu mięso jest kruche i soczyste dzięki niewielkiej ilości tłuszczu .

Cena: 27,00 PLN

Udziec indyczy bez kości i bez skóry
Z udźca indyka bez kości możemy przygotować wspaniałą roladę . Mięso przyprawiamy , związujemy sznurkiem lub wkładamy do specjalnej siatki i pieczemy lub parzymy . Po ostygnięciu mamy przepyszną swojską wędlinę. Dostępne opcje przygotowania to zmielone i w kawałku .
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Filet z piersi indyka

Filet z piersi indyka

Polecamy do pieczenia w całości, na sznycle, do mielenia, na delikatny gulasz.
37,00 PLN
Wybierz
Mielone udo indycze

Mielone udo indycze

Mięso z niewielką zawartością tłuszczu -polecane na kotlety mielone.
27,00 PLN
Udziec indyczy bez kości i bez skóry

Udziec indyczy bez kości i bez skóry

Bardzo uniwersalne mięso ,można z niego zrobić gulasz , upiec w całości , strogonowa , kotlety mielone i wiele innych potraw . Wymaga duszenia . Po przygotowaniu mięso jest kruche i soczyste dzięki niewielkiej ilości tłuszczu .
27,00 PLN
Wybierz
Mielone z piersi z indyka

Mielone z piersi z indyka

Dietetyczne , bardzo chude mięso z przeznaczeniem do smażenia lub gotowania , np pulpetów itp.
36,00 PLN
Polędwiczki z indyka

Polędwiczki z indyka

Najdelikatniejsze części z piersi indyka wymagające krótkiego smażenia na rozgrzanym tłuszczu .
37,00 PLN
Skrzydła indyka

Skrzydła indyka

Popularne mięso na wywary do wszelkiego rodzaju zup . Można łączyć z mięsem z kury lub wołowiną z kością dzięki czemu nasz bulion będzie miał głębszy smak .
15,00 PLN
Szyje indyka

Szyje indyka

Polecamy na wywary . Na kosteczkach znajdziemy delikatne mięso .
9,00 PLN
Golonki z indyka

Golonki z indyka

Golonka to dolna część nogi indyka. Mięso po obróbce termicznej jest kruche i jędrne. Duże golonki przed sprzedażą są przecinane na pół . Jedna mała golonka lub połowa dużej waży około 0,3- 0,4kg
16,00 PLN
Udo z kością i ze skórą indyka

Udo z kością i ze skórą indyka

Polecamy do pieczenia . Skóra zabezpiecza mięso przed wysuszeniem i dodaje mięsu smakowitości .Pieczemy oczywiście skórą do góry !
21,00 PLN
Filet z piersi indyka ze skórą

Filet z piersi indyka ze skórą

Polecamy do pieczenia w całości .
37,00 PLN
Udziec indyczy pocięty na Stir Fry

Udziec indyczy pocięty na Stir Fry

Mięso pozbawione jest nadmiaru tłuszczu i błon . Paski mają szerokość około 4-5 mm .
28,00 PLN

Klienci, którzy kupili: Udziec indyczy bez kości i bez skóry, kupili również:

Parówki Winerki

Parówki Winerki

Cienkie paróweczki wieprzowo – cielęce , podwędzane bez dodatków chemicznych i wypełniaczy . Osłonka naturalna .
49,00 PLN
Kiełbasa wiejska

Kiełbasa wiejska

Krucha wieprzowa kiełbasa z tak zwanym ,,szarym oczkiem" ,które jest wynikiem bardzo małej ilości środków konserwujących . Jedna kiełbasa waży około 0,22kg.
58,00 PLN
Pasztetowa

Pasztetowa

Produkowana w naturalnej osłonce , z mięsa wieprzowego . Ma kremową konsystencję przez co łatwo się rozsmarowuje .
31,00 PLN
Blog

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kontakt@ukuby.pl


Jesteśmy na

Copyright © 2019
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Filet z piersi indyka

Filet z piersi indyka

Polecamy do pieczenia w całości, na sznycle, do mielenia, na delikatny gulasz.
37,00 PLN
Wybierz
Mielone udo indycze

Mielone udo indycze

Mięso z niewielką zawartością tłuszczu -polecane na kotlety mielone.
27,00 PLN
Udziec indyczy bez kości i bez skóry

Udziec indyczy bez kości i bez skóry

Bardzo uniwersalne mięso ,można z niego zrobić gulasz , upiec w całości , strogonowa , kotlety mielone i wiele innych potraw . Wymaga duszenia . Po przygotowaniu mięso jest kruche i soczyste dzięki niewielkiej ilości tłuszczu .
27,00 PLN
Wybierz
Mielone z piersi z indyka

Mielone z piersi z indyka

Dietetyczne , bardzo chude mięso z przeznaczeniem do smażenia lub gotowania , np pulpetów itp.
36,00 PLN
Polędwiczki z indyka

Polędwiczki z indyka

Najdelikatniejsze części z piersi indyka wymagające krótkiego smażenia na rozgrzanym tłuszczu .
37,00 PLN
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy