• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Deutschland - Thermo-Box-Versand
  • Zwrot termo-boxów - warunki wysyłki.
  • Lieferungen nach Berlin
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Kujaw
    • Wędliny z Liszek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny z Podstolic
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wyroby z "Górnej"
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Wędliny z masarni Czekaj
    • Przysmaki europejskie
    • Pozostałe wędliny
    • Tradycyjne Jadło
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Garmażerka
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Kujaw
      • Wędliny z Liszek
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny z Podstolic
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wyroby z "Górnej"
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Wędliny z masarni Czekaj
      • Przysmaki europejskie
      • Pozostałe wędliny
      • Tradycyjne Jadło
  • Strona główna
  • Mięso
  • Wieprzowina
  • Nogi wieprzowe przednie

Nogi wieprzowe przednie

Najchętniej kupowane przez naszych klientów są właśnie nogi przednie , to podstawowy produkt do zrobienia galarety .

Cena: 25,00 PLN / kg

Nogi wieprzowe przednie
Na życzenie nogi przecinamy na pół ( prosimy o dopisek w zamówieniu) .
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Golonka wieprzowa tylna

Golonka wieprzowa tylna

Tylna golonka charakteryzuje się bardzo dużą ilością mięsa . W zależności od miejsca cięcia waży ok. 0,7 – 1,2kg . Golonkę należy peklować minimum 24 godziny. Gotujemy do uzyskania miękkości, następnie można ją opiec w piekarniku . Mięso po ugotowaniu jest kruche i jędrne .
34,00 PLN / kg
Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Doskonała na pieczeń i do wyrobu szynki gotowanej. Ciekawy przepis na pieczenie szynki z chrupiącą skórką : http://samiraka.blox.pl/2015/02/Wieprzowa-sztuka-miesa-z-super-chrupiaca-skorka.html .
39,00 PLN / kg
Szynka myszka wieprzowa bez kosci

Szynka myszka wieprzowa bez kosci

Szynka kulka tak zwana myszka , zrazowa górna , zrazowa dolna , ligawka i ogonówka to właśnie cała szynka wieprzowa . W handlu najczęściej spotykamy kulkę . Kształt kuli sprawia , że ma szeroki przekrój , zwartą budowę i idealnie nadaje się do pieczenia w całości . Jest dobrze obrobiona , pozbawiona błon i tłuszczu . Ponieważ ten kawałek mięsa jest bardzo delikatny świetnie nadaje się na szaszłyk lub sznycelki .
39,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa przednia cięta

Golonka wieprzowa przednia cięta

Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przed pieczeniem koniecznie peklować minimum 24 godziny w solance z solą i przyprawami. Przednia golonka charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu oraz kruchym, kleistym mięsem .Smakosze wiedzą, że z gotowanej golonki najlepsza jest skóra i tłuszcz. W naszym sklepie oferowana jest w postaci ciętej na pół w wadze około 0,3 kg.
34,00 PLN / kg
Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową i ze skórą,  bez kości

Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową i ze skórą, bez kości

Polecamy do pieczenia .Okrywa tłuszczowa zapewnia odpowiednie nawilżenie mięsa podczas pieczenia i podniesie smak i aromat potrawy .Mięso należy natrzeć solą , przyprawami i pozostawić w chłodnym miejscu na minimum 24 godziny .
47,00 PLN / kg
Wybierz
Goleń wołowa bez kości

Goleń wołowa bez kości

Kleisty kawałek mięsa, polecany na gulasz do gotowania i duszenia.Goleń wołowa charakteryzuje się dużą ilością przerostów. Mięso wymaga nieco dłuższej obróbki termicznej. Odpowiednio zamarynowane przyrządzone, będzie kruche , nieco kleiste.
45,00 PLN / kg
Ogon wołowy cięty

Ogon wołowy cięty

Polecamy na wywary .
45,00 PLN / kg
Nogi z kurczaka

Nogi z kurczaka

Noga z kurczaka charakteryzuje się małą ilością kości w stosunku do ilości mięsa .Doskonale nadaje się do pieczenia w piekarniku , smażenia na patelni , do duszenia , na wywary . Bardzo popularne jako danie na imprezach i kolacjach . Chrupiąca złocista skórka po upieczeniu jest dodatkowym elementem podnoszącym walory smakowe. Doprawiamy solą i ostrą papryką , czosnkiem .Jedna noga waży około 0,25 - 0,30 kg . Dostawy 5 razy w tygodniu .
25,00 PLN / kg
Korpus indyka

Korpus indyka

Do sporządzania wywarów.
10,00 PLN / kg
Szynka wieprzowa bez kości ekologiczna BIO

Szynka wieprzowa bez kości ekologiczna BIO

Posiada certyfikat rolnictwa ekologicznego . Polecamy do pieczenia , wędzenia, na gulasz lub chude pulpeciki .
84,00 PLN / kg
Ozór wołowy

Ozór wołowy

Nadaje się do gotowania . Podawany na ciepło w formie potrawki w sosie , lub na zimno w galarecie . Jeden ozor waży około 1kg.
50,00 PLN / kg
Schab wieprzowy bez kości ekologiczny BIO

Schab wieprzowy bez kości ekologiczny BIO

Doskonały do upieczenia w całości w rękawie , nadziewany śliwkami lub innymi owocami. Można również upiec go w postaci pieczeni w naturalnym sosie i podać jako danie obiadowe . Orginalne hermetyczne opakowanie producenta zawiera 1kg produktu . Przy mniejszych porcjach towar dostarczamy w opakowaniu sklepowym .
95,00 PLN / kg
Wybierz
Ozory wieprzowe

Ozory wieprzowe

Wymagają dość długiego gotowania, smaczne zarówno na zimno w galarecie jak i na ciepło z sosami.Jeden ozorek waży około 0,20 - 0,25kg .
25,00 PLN / kg
Szponder wołowy, SZEŚCIAN

Szponder wołowy, SZEŚCIAN

Żebra wołowe pocięte na kwadraty 3cm x 3cm lub 4cm x 4cm . Prosimy dopisać w zamówieniu żądany wymiar . Zdjęcie przedstawia kostkę o wymiarach 3cm x 3cm , wysokość jest zmienna i wynosi od 2 do 5cm .
45,00 PLN / kg
Flaki wołowe - płaty

Flaki wołowe - płaty

"Flaki wołowe" to również nazwa zupy, chętnie spożywanej i znanej w Polsce. Aby ją przyrządzić płaty flaków wołowych należy dość długo gotować i następnie je pokroić.
38,00 PLN / kg
Łapy z kurczaka

Łapy z kurczaka

Idealne dla osób chcących dostarczyć organizmowi dodatkowy zastrzyk kolagenu w postaci bulionu lub galaretki . Do gotowania wywarów korzystnie wpływających na gojenie się złamań lub kłopotów ze stawami .
18,00 PLN / kg

Klienci, którzy kupili: Nogi wieprzowe przednie, kupili również:

Golonka wieprzowa przednia cięta

Golonka wieprzowa przednia cięta

Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przed pieczeniem koniecznie peklować minimum 24 godziny w solance z solą i przyprawami. Przednia golonka charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu oraz kruchym, kleistym mięsem .Smakosze wiedzą, że z gotowanej golonki najlepsza jest skóra i tłuszcz. W naszym sklepie oferowana jest w postaci ciętej na pół w wadze około 0,3 kg.
34,00 PLN / kg
Boczek wieprzowy bez skóry , bez żeber rolowany

Boczek wieprzowy bez skóry , bez żeber rolowany

Idealny do pieczenia w całości w formie rolady. Boczek jest selekcjonowany na etapie rozbioru , wybierane są najchudsze kawałki i rolowane .
39,00 PLN / kg
Wybierz
Golonka wieprzowa tylna

Golonka wieprzowa tylna

Tylna golonka charakteryzuje się bardzo dużą ilością mięsa . W zależności od miejsca cięcia waży ok. 0,7 – 1,2kg . Golonkę należy peklować minimum 24 godziny. Gotujemy do uzyskania miękkości, następnie można ją opiec w piekarniku . Mięso po ugotowaniu jest kruche i jędrne .
34,00 PLN / kg
Goleń wołowa z kością - ossobuco

Goleń wołowa z kością - ossobuco

Bardzo dobre mięso do gotowania rosołu i wywarów . Kość i szpik w niej zawarty do dodatkowy element wpływający na wartość wywaru .
45,00 PLN / kg
Bestseller
Chrząstka z indyka

Chrząstka z indyka

Chrząstka z mięsem z uda indyczego.Wspaniały produkt do gotowania wywarów i galaretek. Oddają bardzo dużo żelatyny. Uzyskuje się ją przy trybowaniu uda indyczego
22,00 PLN / kg
Pierścienie szpikowe

Pierścienie szpikowe

Na wywar , do pieczenia . Szpik wołowy zawiera bardzo dużo wartościowych składników odżywczych.
20,00 PLN / kg
Kiełbasa biała surowa

Kiełbasa biała surowa

Tradycyjna kiełbasa biała surowa . Dobrze doprawiona majerankiem ,czosnkiem i pieprzem .
50,00 PLN / kg
Kiełbasa biała delikatesowa surowa

Kiełbasa biała delikatesowa surowa

Surowa kiełbasa wieprzowa doprawiona solą , majerankiem , pieprzem i czosnkiem . Osłonka naturalna o średnicy około 1cm .
54,00 PLN / kg
Słonina wieprzowa bez skóry ekologiczna BIO

Słonina wieprzowa bez skóry ekologiczna BIO

Najlepszy domowy smalczyk można przygotować właśnie z takiej słoninki. Po dodaniu cebulki,ziół i jabłka stanowi przysmak. Jest również niezbędna do przygotowania szaszłyka i niektórych grilowanych potraw.
33,00 PLN / kg
Szponder wołowy -żeberka

Szponder wołowy -żeberka

Nadaje się na wywary , wymaga długiego gotowania . Tłuszcz znajdujący się na żebrach podkreśla smak bulionu a kość jest dodatkowym składnikiem oddającym cenne dla nas składniki pokarmowe . Sprzedawany w małych kawałkach około 300-400 gram .
45,00 PLN / kg
Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Doskonała na pieczeń i do wyrobu szynki gotowanej. Ciekawy przepis na pieczenie szynki z chrupiącą skórką : http://samiraka.blox.pl/2015/02/Wieprzowa-sztuka-miesa-z-super-chrupiaca-skorka.html .
39,00 PLN / kg
Kiełbasa Palcówka

Kiełbasa Palcówka

Suszona wieprzowa kiełbasa - dojrzewająca . Odpowiednia do dłuższego przechowywania . Bardzo dobra zimna przekąska . Jedna kiełbasa waży około 012kg.
85,00 PLN / kg
Karkówka wieprzowa bez kości

Karkówka wieprzowa bez kości

Najlepsza na grill i do pieczenia w całości .Dzięki selekcji zawsze dostajemy miękki i soczysty kawałek . Na życzenie zmiękczamy plastry w kotleciarce , która nacina włókna czyniąc mięso jeszcze bardziej kruchym . Mięso dostarczane jest do sklepu trzy razy w tygodniu . Cała karkówka waży 1,5 -2kg .
47,00 PLN / kg
Wybierz
Korpusy z kurczaka ekologicznego BIO

Korpusy z kurczaka ekologicznego BIO

Na wywary do zup, dodatek podrobów podnosi ich smak.
23,00 PLN / kg
Boczek wieprzowy bez skóry i bez żeber , ekologiczny BIO

Boczek wieprzowy bez skóry i bez żeber , ekologiczny BIO

Sprzedawany w kawałkach pakowanych vacum lub luzem.Całe kawałki zapakowane są próżniowo u producenta w kawałki ok 1kg. Na życzenie otwieramy opakowanie i sprzedajemy mniejsze porcje w opakowaniu sklepowym .
65,00 PLN / kg
Wybierz
Biała parzona ekologiczna BIO

Biała parzona ekologiczna BIO

Kiełbasa biała parzona z ekologicznej wieprzowiny rasy złotnicka pstra.
70,00 PLN / kg
Blog

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kontakt@ukuby.pl


Jesteśmy na

Copyright © 2023
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Golonka wieprzowa tylna

Golonka wieprzowa tylna

Tylna golonka charakteryzuje się bardzo dużą ilością mięsa . W zależności od miejsca cięcia waży ok. 0,7 – 1,2kg . Golonkę należy peklować minimum 24 godziny. Gotujemy do uzyskania miękkości, następnie można ją opiec w piekarniku . Mięso po ugotowaniu jest kruche i jędrne .
34,00 PLN / kg
Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Szynka wieprzowa ze skórą i z tłuszczem bez kości

Doskonała na pieczeń i do wyrobu szynki gotowanej. Ciekawy przepis na pieczenie szynki z chrupiącą skórką : http://samiraka.blox.pl/2015/02/Wieprzowa-sztuka-miesa-z-super-chrupiaca-skorka.html .
39,00 PLN / kg
Szynka myszka wieprzowa bez kosci

Szynka myszka wieprzowa bez kosci

Szynka kulka tak zwana myszka , zrazowa górna , zrazowa dolna , ligawka i ogonówka to właśnie cała szynka wieprzowa . W handlu najczęściej spotykamy kulkę . Kształt kuli sprawia , że ma szeroki przekrój , zwartą budowę i idealnie nadaje się do pieczenia w całości . Jest dobrze obrobiona , pozbawiona błon i tłuszczu . Ponieważ ten kawałek mięsa jest bardzo delikatny świetnie nadaje się na szaszłyk lub sznycelki .
39,00 PLN / kg
Golonka wieprzowa przednia cięta

Golonka wieprzowa przednia cięta

Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przed pieczeniem koniecznie peklować minimum 24 godziny w solance z solą i przyprawami. Przednia golonka charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu oraz kruchym, kleistym mięsem .Smakosze wiedzą, że z gotowanej golonki najlepsza jest skóra i tłuszcz. W naszym sklepie oferowana jest w postaci ciętej na pół w wadze około 0,3 kg.
34,00 PLN / kg
Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową i ze skórą,  bez kości

Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową i ze skórą, bez kości

Polecamy do pieczenia .Okrywa tłuszczowa zapewnia odpowiednie nawilżenie mięsa podczas pieczenia i podniesie smak i aromat potrawy .Mięso należy natrzeć solą , przyprawami i pozostawić w chłodnym miejscu na minimum 24 godziny .
47,00 PLN / kg
Wybierz
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy