• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Deutschland - Thermo-Box-Versand
  • Zwrot termo-boxów - warunki wysyłki.
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Kujaw
    • Wędliny z Liszek
    • Rolady i pieczenie
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Smolarka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny z Podstolic
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wyroby z "Górnej"
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Wędliny z masarni Czekaj
    • Przysmaki europejskie
    • Pozostałe wędliny
    • Tradycyjne Jadło
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Garmażerka
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Kujaw
      • Wędliny z Liszek
      • Rolady i pieczenie
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Smolarka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny z Podstolic
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wyroby z "Górnej"
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Wędliny z masarni Czekaj
      • Przysmaki europejskie
      • Pozostałe wędliny
      • Tradycyjne Jadło
  • Strona główna
  • Mięso
  • Steki wołowe
  • Porterhouse stek

Porterhouse stek

T -bone stek z dużym kawałkiem polędwicy . Jeden stek waży około 300 -400 gram . Na życzenie tniemy grubsze kawałki. Polecamy do krótkiego smażenia.

Cena: 120,00 PLN / kg

Porterhouse stek
Hodowla pochodzi ze Stargardu Szczecińskiego .
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
110,00 PLN / kg
Stek z rostbefu sezonowanego na sucho 21 dni

Stek z rostbefu sezonowanego na sucho 21 dni

Rostbef z okrywą tłuszczową i małą kością . Steki tniemy w gramaturze około 200g-250g , grubość około 10-13mm . Mięso sprzedajemy nieprzyprawione.
85,00 PLN / kg
Stek z antrykotu - Hereford

Stek z antrykotu - Hereford

Doskonały do smażenia i gotowania . Dzięki licznym przerostom mięso jest soczyste i smakowite . Antrykot pochodzi ze szlachetnej rasy mięsnej Hereford. 1 stek waży około 800-1000 gram .
120,00 PLN / kg
Tomahawk stek

Tomahawk stek

Charakterystyczny rodzaj cięcia antrykotu z długą kością żebrową . Waga jednego steak to około 800g do 1400g w zależności od średnicy kawałka. Filmy instruktażowe dotyczące pieczenia takiego steak możemy znaleźć na Youtube :)
119,00 PLN / kg
Antrykot wołowy bez kości

Antrykot wołowy bez kości

Jedyna porcja lepszego mięsa znajdująca się w przedniej ćwiartce. Antrykot charakteryzuje się przerostem tłuszczu widocznym w porzecznym przekroju. Najlepszy kawałek to Rib Eye z oczkiem tłuszczu w środku. Idealny na steki, do duszenia, gotowania i na hamburgery.
59,00 PLN / kg
Wybierz
Filety z piersi kurczaka

Filety z piersi kurczaka

To chude i delikatne mięso . Idealne na szybki obiad .
29,00 PLN / kg
Antrykot wołowy marmurkowy

Antrykot wołowy marmurkowy

Najlepszy kawałek mięsa na steki.Selekcjonowany na etapie rozbioru tuszy. Dzięki licznym przerostom tłuszczu mięso jest miękkie i soczyste. Nadaje się przede wszyskim do krótkiego smażenia lub grilowania .
110,00 PLN / kg
Wybierz
Polędwica wołowa

Polędwica wołowa

Pochodzi z tylnej części , jest to szlachetny , bardzo miękki kawałek wykrojony ze środka rostbefu . Idealny na steki z grilla lub patelni . .
145,00 PLN / kg
Wybierz
Polędwiczki wieprzowe QAFP

Polędwiczki wieprzowe QAFP

To szlachetny kawałek bardzo delikatnego mięsa . Polecamy na szaszłyk , do szybkiego smażenia . Mięso jest wyjątkowo miękkie , kruche i soczyste . Nie powinniśmy smażyć go zbyt długo , ponieważ stanie się twarde i suche . Certyfikat QAFP daje gwarancję , że mięso pozbawione jest wad jakości . Polędwiczki dostarczane są do sklepu trzy razy w tygodniu .
43,00 PLN / kg
Mostek wołowy bez kości

Mostek wołowy bez kości

Mostek wołowy możemy przeznaczyć na roladę , na gulasz , pastrami - jest odpowiednio uformowany i związany elastycznymi gumkami . Mięso należy natrzeć solą i przyprawami i odstawić na kilka dni . Na życzenie , doprawiamy mięso pieprzem i solimy .
29,00 PLN / kg
Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Standardowo steki kroimy na grubość około 1,5 - 2cm . Wycinane są z środkowej części polędwicy .Nie wymagają rozbijania tłuczkiem , wystarczy przed smażeniem delikatnie rozgnieść mięso dłonią . Steki doprawiamy ulubionymi przyprawami (np.świeżo zmielony czarny pieprz, świeży rozmaryn) , solimy , smarujemy oliwą i odkładamy w chłodne miejsce . Na 1 godzinę przed smażeniem mięso doprowadzamy do temperatury pokojowej , dzięki temu szybciej osiągnie pożądaną temperaturę w centrum kawałka - będzie soczyste i miękkie .
185,00 PLN / kg
Boczek wieprzowy ze skórą , bez żeber rolowany .

Boczek wieprzowy ze skórą , bez żeber rolowany .

Nadaje się do pieczenia, wędzenia , na skwarki . Z boczku ze skórą możemy przygotować wspaniałą roladę , skórę należy przed pieczeniem osuszyć i ponacinać . Chrupiąca skórka z pewnością podniesie walory wizualne i smakowe całego wypieku .
33,00 PLN / kg
PÓŁTUSZA WIEPRZOWA Z GŁOWĄ I SZYNKĄ

PÓŁTUSZA WIEPRZOWA Z GŁOWĄ I SZYNKĄ

Na zamówienie, czas oczekiwania około 2-3dni . Póltuszy nie wysyłamy w termoboxach za pośrednictwem kuriera , dowozimy własnym transportem w promieniu 50 km od centrum Szczecina.
14,50 PLN / kg
Udziec cielęcy bez kości

Udziec cielęcy bez kości

Udziec z młodych sztuk . Ma bardzo delikatne mięso , pojedyncze mięśnie są niewielkie lub średniej wielkości .(0,8-1kg)
69,00 PLN / kg
Wybierz
Żeberka wieprzowe paski , ekologiczne BIO

Żeberka wieprzowe paski , ekologiczne BIO

Idealne na grilla i do upieczenia w piekarniku. Dzięki zawartości niewielkiej ilości tłuszczu po upieczeniu mięso jest miękkie i soczyste . Hermetyczne opakowanie producenta zawiera około 1kg żeberka . Przy mniejszej ilości dostarczamy w opakowaniu sklepowym .
44,00 PLN / kg
Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową bez kości

Schab wieprzowy z okrywą tłuszczową bez kości

Polecamy do pieczenia .Okrywa tłuszczowa zapewnia odpowiednie nawilżenie mięsa podczas pieczenia i podniesie smak i aromat potrawy .Mięso należy natrzeć solą , przyprawami i pozostawić w chłodnym miejscu na minimum 24 godziny .
37,00 PLN / kg
Wybierz

Klienci, którzy kupili: Porterhouse stek, kupili również:

Burgery wołowe

Burgery wołowe

Waga około 120 - 150 gram , doprawione solą i firmową mieszanką przypraw .
40,00 PLN / kg
Polędwica wołowa

Polędwica wołowa

Pochodzi z tylnej części , jest to szlachetny , bardzo miękki kawałek wykrojony ze środka rostbefu . Idealny na steki z grilla lub patelni . .
145,00 PLN / kg
Wybierz
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
110,00 PLN / kg
Filety z piersi kurczaka

Filety z piersi kurczaka

To chude i delikatne mięso . Idealne na szybki obiad .
29,00 PLN / kg
Schab wieprzowy bez kości QAFP

Schab wieprzowy bez kości QAFP

To chyba najsmaczniejsza część tak ceniona przez wielu z nas . Najczęściej gości na naszych stołach w postaci ,,kotleta schabowego”. Dzięki ocenie barwy i marmurkowatości mięsa mamy pewność ,że nasz schabowy będzie miękki bez konieczności rozbijania . Wystarczy lekko ugnieść go wewnętrzną stroną dłoni i doprawić .
37,00 PLN / kg
Wybierz
Łopatka wieprzowa bez kości QAFP

Łopatka wieprzowa bez kości QAFP

Łopatka jest bardzo uniwersalna ponieważ możemy z niej przyrządzić wiele dań np. gulasz , mielone czy pieczeń .
29,00 PLN / kg
Wybierz
Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Standardowo steki kroimy na grubość około 1,5 - 2cm . Wycinane są z środkowej części polędwicy .Nie wymagają rozbijania tłuczkiem , wystarczy przed smażeniem delikatnie rozgnieść mięso dłonią . Steki doprawiamy ulubionymi przyprawami (np.świeżo zmielony czarny pieprz, świeży rozmaryn) , solimy , smarujemy oliwą i odkładamy w chłodne miejsce . Na 1 godzinę przed smażeniem mięso doprowadzamy do temperatury pokojowej , dzięki temu szybciej osiągnie pożądaną temperaturę w centrum kawałka - będzie soczyste i miękkie .
185,00 PLN / kg
Szaszłyki wieprzowe

Szaszłyki wieprzowe

Zrobiony z uprzednio zapeklowanego mięsa z szynki wieprzowej. Znakomity w smaku, do pieczenia na patelni, na grillu i w piekarniku.
39,00 PLN / kg
Stek minutowy z biodrówki jagnięcej .

Stek minutowy z biodrówki jagnięcej .

Polecamy do krótkiego smażenia . Mięso posypujemy ulubionymi przyprawami , przed końcem smażenia solimy.
85,00 PLN / kg
Kaszanka gryczana

Kaszanka gryczana

Bardzo dobrze doprawiona wieprzowa kaszanka , bez kawałków wątróbki . W orginalnym opakowaniu producenta jest 8szt kaszanki o wadze około 500g . Jedna kaszanka waży około 0,08kg.
25,00 PLN / kg
Stek z rostbefu sezonowanego na sucho 21 dni

Stek z rostbefu sezonowanego na sucho 21 dni

Rostbef z okrywą tłuszczową i małą kością . Steki tniemy w gramaturze około 200g-250g , grubość około 10-13mm . Mięso sprzedajemy nieprzyprawione.
85,00 PLN / kg
Rostbef wołowy bez kości

Rostbef wołowy bez kości

Delikatne , bardzo chude mięso wołowe . Cały kawałek waży okolo 1,5kg .
65,00 PLN / kg
Wybierz
Mielone wołowe

Mielone wołowe

Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Zawiera niewielką ilość tłuszczu wołowego (5-10%) . Mięso mielone na zamówienie w naszym sklepie stacjonarnym .
33,00 PLN / kg
Karkówka wieprzowa bez kości QAFP

Karkówka wieprzowa bez kości QAFP

Najlepsza na grill i do pieczenia w całości .Dzięki selekcji i certyfikatowi QAFP zawsze dostajemy miękki i soczysty kawałek . Na życzenie zmiękczamy plastry w kotleciarce , która nacina włókna czyniąc mięso jeszcze bardziej kruchym . Mięso dostarczane jest do sklepu trzy razy w tygodniu . Cała karkówka QAFP waży 1,5 -2kg .
37,00 PLN / kg
Wybierz
Filet z piersi indyka

Filet z piersi indyka

Polecamy do pieczenia w całości, na sznycle, do mielenia, na delikatny gulasz.
37,00 PLN / kg
Wybierz
Kebaby jagnięce

Kebaby jagnięce

Robiony na zamówienie z łopatki i udźca jagnięcego z dodatkiem świeżej kolendry .
85,00 PLN / kg
Blog

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kontakt@ukuby.pl


Jesteśmy na

Copyright © 2021
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
110,00 PLN / kg
Stek z rostbefu sezonowanego na sucho 21 dni

Stek z rostbefu sezonowanego na sucho 21 dni

Rostbef z okrywą tłuszczową i małą kością . Steki tniemy w gramaturze około 200g-250g , grubość około 10-13mm . Mięso sprzedajemy nieprzyprawione.
85,00 PLN / kg
Stek z antrykotu - Hereford

Stek z antrykotu - Hereford

Doskonały do smażenia i gotowania . Dzięki licznym przerostom mięso jest soczyste i smakowite . Antrykot pochodzi ze szlachetnej rasy mięsnej Hereford. 1 stek waży około 800-1000 gram .
120,00 PLN / kg
Tomahawk stek

Tomahawk stek

Charakterystyczny rodzaj cięcia antrykotu z długą kością żebrową . Waga jednego steak to około 800g do 1400g w zależności od średnicy kawałka. Filmy instruktażowe dotyczące pieczenia takiego steak możemy znaleźć na Youtube :)
119,00 PLN / kg
Antrykot wołowy bez kości

Antrykot wołowy bez kości

Jedyna porcja lepszego mięsa znajdująca się w przedniej ćwiartce. Antrykot charakteryzuje się przerostem tłuszczu widocznym w porzecznym przekroju. Najlepszy kawałek to Rib Eye z oczkiem tłuszczu w środku. Idealny na steki, do duszenia, gotowania i na hamburgery.
59,00 PLN / kg
Wybierz
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy