• Kontakt
  • O nas
  • Zakupy i transport - okolice Szczecina
  • Info transport Polska
  • Deutschland - Thermo-Box-Versand
  • Zwrot termo-boxów - warunki wysyłki.
  • Lieferungen nach Berlin
0
0,00 PLN
Koszty dostawy
Zaloguj się Zarejestruj się
  • Mięso świeże
    • Cielęcina
    • Drób świeży i mrożony
    • Gotowe do przyrządzenia .
    • Jagnięcina świeża i mrożona
    • Królik
    • Podroby i kości
    • Steki minutowe
    • Steki wołowe
    • Wieprzowina
    • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
    • Wołowina
    • Wołowina ekologiczna - BIO
  • Wędliny
    • Wędliny ze Starego Czarnowa
    • Wędliny z Akademii
    • Wędliny z Kujaw
    • Wędliny z Liszek
    • Rolady i pieczenie
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny Krakus
    • Wędliny od Majerczyka
    • Wędliny od Maryniaka
    • Wędliny od Smolarka
    • Wędliny od Taurusa
    • Wędliny z Łysych
    • Wędliny z Podstolic
    • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
    • Wyroby z "Górnej"
    • Wędliny od Tarczyńskiego
    • Wędliny z masarni Czekaj
    • Przysmaki europejskie
    • Pozostałe wędliny
    • Tradycyjne Jadło
  • Mięsa do pieczenia
  • Gotowe na grilla
  • Garmażerka
  • Kategorie
    Promocje:
    Bestseller
    • Garmażerka
    • Gotowe na grilla
    • Mięsa do pieczenia
    • Mięso
      • Cielęcina
      • Drób świeży i mrożony
      • Gotowe do przyrządzenia .
      • Jagnięcina świeża i mrożona
      • Królik
      • Podroby i kości
      • Steki minutowe
      • Steki wołowe
      • Wieprzowina
      • Wieprzowina ekologiczna rasy złotnicka pstra - BIO
      • Wołowina
      • Wołowina ekologiczna - BIO
    • Wędliny
      • Wędliny ze Starego Czarnowa
      • Wędliny z Akademii
      • Wędliny z Kujaw
      • Wędliny z Liszek
      • Rolady i pieczenie
      • Wędliny kresowe
      • Wędliny Krakus
      • Wędliny od Majerczyka
      • Wędliny od Maryniaka
      • Wędliny od Smolarka
      • Wędliny od Taurusa
      • Wędliny z Łysych
      • Wędliny z Podstolic
      • Wędliny ekologiczne z Rolmięsu
      • Wyroby z "Górnej"
      • Wędliny od Tarczyńskiego
      • Wędliny z masarni Czekaj
      • Przysmaki europejskie
      • Pozostałe wędliny
      • Tradycyjne Jadło
  • Strona główna
  • Mięso
  • Wołowina
  • Antrykot wołowy marmurkowy

Antrykot wołowy marmurkowy

Najlepszy kawałek mięsa na steki.Selekcjonowany na etapie rozbioru tuszy. Dzięki licznym przerostom tłuszczu mięso jest miękkie i soczyste. Nadaje się przede wszyskim do krótkiego smażenia lub grilowania .

Cena: 110,00 PLN / kg

Stara cena: 110,00 PLN
Antrykot wołowy marmurkowy
Mięso pochodzi z polskiego bydła z okolic Pniewew . Zwierzęta wypasane są w rodzinnych stadach i przez minimum 6 miesięcy mają dostęp do wolnego wybiegu , co korzystnie wpływa na dobrostan inwentarza . W stadach utrzymywane są typowe rasy mięsne między innymi : Siemental , Limusin , Hereford , Black Angus .
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię
Antrykot  z kością

Antrykot z kością

Polecamy do duszenia, na wywary .
49,00 PLN / kg
Wybierz
Polędwica wołowa

Polędwica wołowa

Pochodzi z tylnej części , jest to szlachetny , bardzo miękki kawałek wykrojony ze środka rostbefu . Idealny na steki z grilla lub patelni . .
145,00 PLN / kg
Wybierz
Karkówka wołowa bez kości

Karkówka wołowa bez kości

To dobry kawałek na gulasz do mielenia lub na wywary . Możemy z niej zrobić kruchą i soczystą pieczeń .Cechą charakterystyczną są przerosty tłuszczu . Mięso odpowiednie na burgery do duszenia lub gotowania
33,00 PLN / kg
Wybierz
Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Standardowo steki kroimy na grubość około 1,5 - 2cm . Wycinane są z środkowej części polędwicy .Nie wymagają rozbijania tłuczkiem , wystarczy przed smażeniem delikatnie rozgnieść mięso dłonią . Steki doprawiamy ulubionymi przyprawami (np.świeżo zmielony czarny pieprz, świeży rozmaryn) , solimy , smarujemy oliwą i odkładamy w chłodne miejsce . Na 1 godzinę przed smażeniem mięso doprowadzamy do temperatury pokojowej , dzięki temu szybciej osiągnie pożądaną temperaturę w centrum kawałka - będzie soczyste i miękkie .
185,00 PLN / kg
Mielone wołowe

Mielone wołowe

Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Zawiera niewielką ilość tłuszczu wołowego (5-10%) . Mięso mielone na zamówienie w naszym sklepie stacjonarnym .
33,00 PLN / kg
Burgery wołowe

Burgery wołowe

Waga około 120 - 150 gram , doprawione solą i firmową mieszanką przypraw .
40,00 PLN / kg
Stek minutowy z antrykotu marmurkowego

Stek minutowy z antrykotu marmurkowego

Polecamy do krótkiego smażenia . Mięso smażymy około 1 minuty z każdej strony pod koniec smażenia solimy , można użyć pieprzu czarnego .
110,00 PLN / kg
Tomahawk stek

Tomahawk stek

Charakterystyczny rodzaj cięcia antrykotu z długą kością żebrową . Waga jednego steak to około 800g do 1400g w zależności od średnicy kawałka. Filmy instruktażowe dotyczące pieczenia takiego steak możemy znaleźć na Youtube :)
119,00 PLN / kg
Kebaby jagnięce

Kebaby jagnięce

Robiony na zamówienie z łopatki i udźca jagnięcego z dodatkiem świeżej kolendry .
85,00 PLN / kg
Antrykot ekologiczny z kością

Antrykot ekologiczny z kością

Jednen kawałek w opakowaniu producenta waży około 1 kg . Na życzenie dostarczamy mniejsze kawałki w opakowaniu sklepowym .
66,00 PLN / kg
Podudzie z kurczaka

Podudzie z kurczaka

Podudzia to tak zwane ,,pałeczki ‘’ .Polecamy do pieczenia w piekarniku , na grillu , do smażenia na patelni ,oraz na galaretki ze względu na dosyć wysoką zawartość żelatyny . Wymagają nieco dłuższego pieczenia . Mięso po upieczeniu jest jędrne i wilgotne . Niewielka ilość tłuszczu podkreśla ich delikatny smak ..
16,00 PLN / kg
Wątroba cielęca

Wątroba cielęca

Z pośród innych wyróżnia sie delikatnością i kruchością.Odpowiednio przyrządzona , smażona , z dodatkiem przypraw stanowi niewątpliwy przysmak.
44,00 PLN / kg
Schab wieprzowy z kością i z tłuszczem

Schab wieprzowy z kością i z tłuszczem

Tłuszczyk nadaje dodatkowych walorów smakowych i aromatycznych .Schab z kością wymaga nieco dłuższej obróbki termicznej , ponieważ mięso przy kości musi osiągnąć odpowiednią temperaturę .
32,00 PLN / kg
Wybierz
Noga z kurczaka zagrodowego

Noga z kurczaka zagrodowego

Smaczne soczyste mięso .Do pieczenia , na grilla, na wywary do zup. Opakowanie producenta zawiera 3 nogi i waży około 600g .
30,00 PLN / kg
Comber jagnięcy z kością

Comber jagnięcy z kością

Dostępny w całych kawałkach o wadze około 0,5kg , lub na życzenie pocięte na kotleciki (proszę zaznaczyć w zamówieniu).
170,00 PLN / kg
Wybierz
Udo bez kości z kurczaka

Udo bez kości z kurczaka

Udo trybowane bez kości , bez skóry z niewielką ilością tłuszczu . Polecamy na gulasz , na mielone , do pieczenia w całości . Delikatne , kruche i soczyste mięso .
16,00 PLN / kg
Wybierz

Klienci, którzy kupili: Antrykot wołowy marmurkowy, kupili również:

Burgery wołowe

Burgery wołowe

Waga około 120 - 150 gram , doprawione solą i firmową mieszanką przypraw .
40,00 PLN / kg
Karkówka wieprzowa bez kości QAFP

Karkówka wieprzowa bez kości QAFP

Najlepsza na grill i do pieczenia w całości .Dzięki selekcji i certyfikatowi QAFP zawsze dostajemy miękki i soczysty kawałek . Na życzenie zmiękczamy plastry w kotleciarce , która nacina włókna czyniąc mięso jeszcze bardziej kruchym . Mięso dostarczane jest do sklepu trzy razy w tygodniu . Cała karkówka QAFP waży 1,5 -2kg .
37,00 PLN / kg
Wybierz
Mielone wołowe

Mielone wołowe

Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Zawiera niewielką ilość tłuszczu wołowego (5-10%) . Mięso mielone na zamówienie w naszym sklepie stacjonarnym .
33,00 PLN / kg
Antrykot wołowy bez kości

Antrykot wołowy bez kości

Jedyna porcja lepszego mięsa znajdująca się w przedniej ćwiartce. Antrykot charakteryzuje się przerostem tłuszczu widocznym w porzecznym przekroju. Najlepszy kawałek to Rib Eye z oczkiem tłuszczu w środku. Idealny na steki, do duszenia, gotowania i na hamburgery.
59,00 PLN / kg
Wybierz
Żeberka wieprzowe schabowe

Żeberka wieprzowe schabowe

Żeberka schabowe możemy przyrzdzić z grila upiec w piekarniku lub ugotować na nich wspaniały wywar .
32,00 PLN / kg
Filety z piersi kurczaka

Filety z piersi kurczaka

To chude i delikatne mięso . Idealne na szybki obiad .
29,00 PLN / kg
Serca z kurczaka

Serca z kurczaka

Można dodać do zup, na gulasz lub do pasztetów. Ugotujemy na nich świetny krupnik . Ponieważ serce musi być dobrze odżywiane z tego względu zawiera w sobie spore ilości witamin i minerałów
13,00 PLN / kg
Polędwica wołowa

Polędwica wołowa

Pochodzi z tylnej części , jest to szlachetny , bardzo miękki kawałek wykrojony ze środka rostbefu . Idealny na steki z grilla lub patelni . .
145,00 PLN / kg
Wybierz
Stek Rib Eye

Stek Rib Eye

Steki wykrawane są z antrykotu dojrzewającego na mokro minimum 7 dni . Cechą charakterystyczną jest oko tłuszczu oraz drobne przerosty widoczne w tkance mięśniowej . Waga jednego kawałka to 0,3-0,4kg .
110,00 PLN / kg
Wątroba z kurczaka

Wątroba z kurczaka

W wątrobie drobiowej występuje bardzo ważny aminokwas -tauryna, która pełni ważną rolę we właściwym rozwoju niemowląt i małych dzieci. Wspiera mózg w okresie gwałtownego rozwoju, jakim jest wczesne dzieciństwo. Jest również dobrym źródłem białka. Jego zawartość jest porównywalna do ilości białka zawartej w drobiu.
16,00 PLN / kg
Comber jagnięcy z kością

Comber jagnięcy z kością

Dostępny w całych kawałkach o wadze około 0,5kg , lub na życzenie pocięte na kotleciki (proszę zaznaczyć w zamówieniu).
170,00 PLN / kg
Wybierz
Podudzie z kurczaka

Podudzie z kurczaka

Podudzia to tak zwane ,,pałeczki ‘’ .Polecamy do pieczenia w piekarniku , na grillu , do smażenia na patelni ,oraz na galaretki ze względu na dosyć wysoką zawartość żelatyny . Wymagają nieco dłuższego pieczenia . Mięso po upieczeniu jest jędrne i wilgotne . Niewielka ilość tłuszczu podkreśla ich delikatny smak ..
16,00 PLN / kg
Nogi z kurczaka

Nogi z kurczaka

Noga z kurczaka charakteryzuje się małą ilością kości w stosunku do ilości mięsa .Doskonale nadaje się do pieczenia w piekarniku , smażenia na patelni , do duszenia , na wywary . Bardzo popularne jako danie na imprezach i kolacjach . Chrupiąca złocista skórka po upieczeniu jest dodatkowym elementem podnoszącym walory smakowe. Doprawiamy solą i ostrą papryką , czosnkiem .Jedna noga waży około 0,25 - 0,30 kg . Dostawy 5 razy w tygodniu .
16,00 PLN / kg
Boczek wieprzowy bez skóry i bez żeber , ekologiczny BIO

Boczek wieprzowy bez skóry i bez żeber , ekologiczny BIO

Sprzedawany w kawałkach pakowanych vacum lub luzem.Całe kawałki zapakowane są próżniowo u producenta w kawałki ok 1kg. Na życzenie otwieramy opakowanie i sprzedajemy mniejsze porcje w opakowaniu sklepowym .
47,00 PLN / kg
Wybierz
Golonka wieprzowa przednia cięta

Golonka wieprzowa przednia cięta

Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przednia golonka idealnie nadaje się na galaretki lub do pieczenia w całości. Przed pieczeniem koniecznie peklować minimum 24 godziny w solance z solą i przyprawami. Przednia golonka charakteryzuje się niewielką ilością tłuszczu oraz kruchym, kleistym mięsem .Smakosze wiedzą, że z gotowanej golonki najlepsza jest skóra i tłuszcz. W naszym sklepie oferowana jest w postaci ciętej na pół w wadze około 0,3 kg.
23,00 PLN / kg
Filet z piersi kurczaka zagrodowego

Filet z piersi kurczaka zagrodowego

Polecamy dla małych dzieci. Bogate źródło łatwo przyswajalnego białka .
40,00 PLN / kg
Blog

O nas

  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Zakupy

  • Bestseller
  • Promocja

Szybki kontakt -" U Kuby" Szczecin

Masz pytania? zadzwoń do nas:

tel - 511-008-881

Właściciel: Michał Kubiak

email - kontakt@ukuby.pl


Jesteśmy na

Copyright © 2021
Oprogramowanie sklepu: AptusShop Projekt i strony: Aptus.pl
Antrykot  z kością

Antrykot z kością

Polecamy do duszenia, na wywary .
49,00 PLN / kg
Wybierz
Polędwica wołowa

Polędwica wołowa

Pochodzi z tylnej części , jest to szlachetny , bardzo miękki kawałek wykrojony ze środka rostbefu . Idealny na steki z grilla lub patelni . .
145,00 PLN / kg
Wybierz
Karkówka wołowa bez kości

Karkówka wołowa bez kości

To dobry kawałek na gulasz do mielenia lub na wywary . Możemy z niej zrobić kruchą i soczystą pieczeń .Cechą charakterystyczną są przerosty tłuszczu . Mięso odpowiednie na burgery do duszenia lub gotowania
33,00 PLN / kg
Wybierz
Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Stek z polędwicy wołowej / Filet Mignon

Standardowo steki kroimy na grubość około 1,5 - 2cm . Wycinane są z środkowej części polędwicy .Nie wymagają rozbijania tłuczkiem , wystarczy przed smażeniem delikatnie rozgnieść mięso dłonią . Steki doprawiamy ulubionymi przyprawami (np.świeżo zmielony czarny pieprz, świeży rozmaryn) , solimy , smarujemy oliwą i odkładamy w chłodne miejsce . Na 1 godzinę przed smażeniem mięso doprowadzamy do temperatury pokojowej , dzięki temu szybciej osiągnie pożądaną temperaturę w centrum kawałka - będzie soczyste i miękkie .
185,00 PLN / kg
Mielone wołowe

Mielone wołowe

Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Znakomite mięso do sporządzania kotletów, rumsztyków, hamburgerów . Zawiera niewielką ilość tłuszczu wołowego (5-10%) . Mięso mielone na zamówienie w naszym sklepie stacjonarnym .
33,00 PLN / kg
Brak ulubionych
0
0,00 PLN
Koszty dostawy